Windows'u SSD'ye Nasıl Taşırım?

Makaleler
2
Daha fazla  
Harddisk'te kurulu olan Windows 10'u yeni takacağım SSD'ye lisansı bozulmadan nasıl geçiririm? İşlemi yaptıktan sonra tekrar Windows Aktivasyon Key ister mi?

Göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstteki mesajlara ek olarak, aktivasyon keyi istemez. İstese bile zaten aynı keyi kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk klonlama yazılımları vasıtasıyla SSD'e taşınan verilerin performans değerlerinin yanında sıfır bir SSD'e sıfır kurulum gerçekleştirmek arasındaki performans değerleri nasıldır? Bir fark var mı?

Disk klonlama işlemi yapmış performans sonuçları hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

Ben diskimi klonladım ve o şekilde kullanıyorum. Performansı öngörülenden düşük. Diskimle mi alakalı klonlamakla mı orasını bilemem.

Herkese teşekkürler. Aktivasyon Key'i isterse kötü olur çünkü tek kullanımlık Oem Key'di benimkisi.

Lisanslar Harddisk'e yazılmaz anakart üzerindeki sisteme yazılır. Farklı bir sistem kuracaksanız o zaman lisans kodunuzu not alınız.

Herkese teşekkürler. Aktivasyon Key'i isterse kötü olur çünkü tek kullanımlık Oem Key'di benimkisi.
OEM keyler tek kullanımllık olmaz, tek bilgisayarlık olur. Format atıp kullanabilirsiniz yani.
Format sonrası internete bağlandığınızda o anakarta otomatik olarak etkinleştirme yapılır. Yani OEM key formattan sonra da kullanılabiliyor.

Ben diskimi klonladım ve o şekilde kullanıyorum. Performansı öngörülenden düşük. Diskimle mi alakalı klonlamakla mı orasını bilemem.

İşte çok güzel bir yorum teşekkür ederim. Harddiskiniz 7200 rpm yazma hızında mı? Kaç senedir aynı hdd'i kullanıyorsunuz badsector taraması yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…