Windows'u ve oyunları hangi depolamaya aktarmalıyım?

W3lys4

Hectopat
Yer
USA , Illinois
Çok kararsızım. Sistem alacağım ama SSD mi M.2 SSD mi HDD mi alayım, neyi hangisine kurayım hiç bilmiyorum.
2 tane alacağım. Yavaş olmasını istemiyorum ama bu sefer de M.2 SSD ve SSD'ler çok pahalı. Öneriniz nedir?

Dosyaları ve fotoğrafları HDD'ye yüklemeyi düşünüyorum. Windows ve oyunları da M.2 SSD'ye ama 250 GB alabilirim çünkü çok pahalılar bildiğiniz gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows zaten SSD'ye kurulacak. Burası olmazsa, olmaz. M.2 almak zorunda değilsiniz. SATA SSD de işinizi görecektir. 480 GB bile alabilirsiniz. İndirimleri kovalayın derim. HDD'ye de oyun kurabilirsiniz.

Çok kararsızım. Sistem alacağım ama SSD mi M.2 SSD mi HDD mi alayım, neyi hangisine kurayım hiç bilmiyorum.
2 tane alacağım. Yavaş olmasını istemiyorum ama bu sefer de M.2 SSD ve SSD'ler çok pahalı. Öneriniz nedir?

Dosyaları ve fotoğrafları HDD'ye yüklemeyi düşünüyorum. Windows ve oyunları da M.2 SSD'ye ama 250 GB alabilirim çünkü çok pahalılar bildiğiniz gibi.
Sadece foto, video ise 1TB taşınabilir Usb 3.0 alın 350 TL yaklaşık. Bende Wd Elements var. Geri kalan tüm paraya alabildiğiniz en çok depolama sahip SSD alın ve oyun, Windows için kullanın bence hocam.

Ben 120 gb ssd aldım içine valorant ve wındows kurdum - diğer oyunları da HDD kurdum 1 tb
Patriot ssdi önerimdir f/p

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı