Windows'um orijinal mi nasıl anlarım?

eviternityb

Kilopat
Merhaba. Kullandığım bilgisayardaki Windows'un orijinal olup olmadığını bilmiyorum. Araştırdım ancak kesin bir sonuca ulaşamadım. Elimde şöyle ekran görüntüsü var.

1593023639534.png

Eğer crack ise bunu düzeltmenin tek yolu format atıp yükledikten sonra Key girmek midir? Yoksa Key aldıktan sonra alttaki ürün anahtarını değiştir seçeneğinden orijinal versiyona geçebilir miyim?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam format atacağım ancak içinde çokça dosya var. Sadece Windows'un olduğu diske format atsam sorun olur mu yoksa komple mi format atmam gerekir? Eğer sadece kurulu olan diske format atarsam içindeki bilgileri Yerel Disk D'ye kopyalayıp format sonrası tekrar C'ye geçirdiğimde sorun çıkar mı?

Tamam format atacağım ancak içinde çokça dosya var. Sadece Windows'un olduğu diske format atsam sorun olur mu yoksa komple mi format atmam gerekir? Eğer sadece kurulu olan diske format atarsam içindeki bilgileri Yerel Disk D'ye kopyalayıp format sonrası tekrar C'ye geçirdiğimde sorun çıkar mı?
Burasından hiç ama hiç emin değilim. Ama ben olsam format attığım için her yeri temizlerdim. Yedekleme için ayrı bir HDD gibi bir şey yoksa Windows'un kurulu olduğu yere atabilirsiniz. Ben bir şey olacağını zannetmiyorum ama gene en sağlıklısı baştan aşağı kır yeniyi döşe. 😀

Burasından hiç ama hiç emin değilim. Ama ben olsam format attığım için her yeri temizlerdim. Yedekleme için ayrı bir HDD gibi bir şey yoksa Windows'un kurulu olduğu yere atabilirsiniz. Ben bir şey olacağını zannetmiyorum ama gene en sağlıklısı baştan aşağı kır yeniyi döşe. 😀
Anladım teşekkürler. Windows 10 Key satın almak için önerebileceğiniz bir yer var mı?

Anladım teşekkürler. Windows 10 Key satın almak için önerebileceğiniz bir yer var mı?
Microsoft'un kendi sitesi. Burası çok pahalı gelecektir. Güvenli site olarak Yazılım Budur ve N11 gibi güvenli sitelerdeki güvenli satıcılara bakabilirsin. Almadan önce ne tür lisans olduğunu sor. MAK ise alma. Yorumlara da bakmalısın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı