Windows'un bulunduğu konumu temiz kurulum yapmadan değiştirmek

Xalter12

Centipat
Daha fazla  
Selamlar Windows 11 kullanıyorum. Yeni SSD aldım Samsung 970 EVO Plus. Windows'u bu birime geçirmek istiyorum ki sistemin açılış hızı vesaire hızlansın ancak bunu temiz kurulum yapmadan sağlıklı bir şekilde yapmanın bir yolu var mıdır?(her şeyi baştan yüklemek çok zaman alıyor) ya da verilerin kaybolmasını engelleyerek yine baştan kurulum yapabilir miyim?

Selamlar Windows 11 kullanıyorum. Yeni SSD aldım Samsung 970 EVO Plus. Windows'u bu birime geçirmek istiyorum ki sistemin açılış hızı vesaire hızlansın ancak bunu temiz kurulum yapmadan sağlıklı bir şekilde yapmanın bir yolu var mıdır?(her şeyi baştan yüklemek çok zaman alıyor) ya da verilerin kaybolmasını engelleyerek yine baştan kurulum yapabilir miyim?

Sistem imajı alıp diğer diske o imajdan kurulum yaparsan geri dönüşüm kutusunda kalan silinenlere kadar hiçbir şey kaybolmaz daha sonra da da BIOS'tan başlangıç diski olarak yeni diski seçer diğerini sıfırlarsın.

C'yi DISM++ ile. Wim olarak yedek alınır,
Bir ISO kalıbı (PowerISO, UltraISO) ile açılıp yedek alınan install.wim month edilerek
ISO olarak yedeklenmiş olur.
Rufus ile flash a yazar temiz kurulum olarak formatlarsın.
Yedek alırken "Defender KAPALI" olmalı.
ISO boyutu normal Windows'ta 12 GB civarı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı