Windows'un harici grafik birimini kullanması nasıl sağlanır?

700598

Nanopat
Bilgisayarımda Intel HD Graphics 4600 ve NVIDIA GeForce 810A var. Şu anda Windows, Intel HD Graphics 4600'ü kullanıyor fakat ben NVIDIA GeForce 810A'yı kullanmasını istiyorum. Nasıl yaparım?

1697993485636.png

------------------------------------

1697993500437.png

Hocam masa ustunde falan gezinirken, video izlerken ic birimi kullanir normal bir durum bu. Oyun oynayinca direkt 2. yi kullanir otomatik olarak. İciniz rahat olsun.

Hocam masa ustunde falan gezinirken, video izlerken ic birimi kullanir normal bir durum bu. Oyun oynayinca direkt 2. yi kullanir otomatik olarak. İciniz rahat olsun.
Hocam ben şuan FoxOs kullanıyorum, normal Windows kullanırken böyle değildi. Eminsiniz değil mi?

2 grafik kartı var ise düşük olan standart kullanımda güçlü olan ise oyun ya da daha yüklü uygulamalarda kullanır otomatik aralarında geçiş yaparlar sorun olmaz.

2 grafik kartı var ise düşük olan standart kullanımda güçlü olan ise oyun ya da daha yüklü uygulamalarda kullanır otomatik aralarında geçiş yaparlar sorun olmaz.
Hocam normal Windows'da böyle değildi, FoxOs kullanırken böyle oldu. Windows'a göre daha farklı ve iyi bir şekilde mi optimize etmiş ekran kartlarını acaba?

Hocam normal Windows'ta böyle değildi, foxos kullanırken böyle oldu. Windows'a göre daha farklı ve iyi bir şekilde mi optimize etmiş ekran kartlarını acaba?

Windows otomatik olarak kart sürücülerini bile indiriyor tabii ki de optimize edilmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı