Windows'un korsan olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Benimkine göre orijinal. Alttaki kişinin attığında deneyin isterseniz.
1701638807625.png

1701638867484.png

Yarın Windows 11'den Windows 10'a geçerim teşekkürler lisans sorun değil onu alırım kendim.

İlk mesajımda yanlış yazmışım konunun Windows 11 olduğunu görmemiştim eğer isterseniz Windows 11 de geçebilirsiniz Windows 10 yapmak zorunlu değil forumda Windows 11 için de birçok rehber mevcut.

@xthealan2 korsandan kurtulmak için Windows 10'a geri dönmene gerekte yok. Windows 11 formatı atarsın tekrardan lisanslamak için bir şey isteyecek ya benim gibi orijinal lisans alıp aktif edeceksin ya da KMS gibi şeylerle. KMS şeyden tamamen kurtulmak için format atmak şart.
Hocam ben şimdi kısaca windows arama çubuğuna Bu Bilgisayarı Sıfırla desem oradan sıfırlasam bu korsan gider diyorsun?

@xthealan2 Hayır. Rufus ile USB diskine format ISO yazdırıp diskini tamamen biçimlendirip sileceksin.

@xthealan2 hayır. Rufus ile USB diskine format ISO yazdırıp diskini tamamen biçimlendirip sileceksin.

Hocam bu işleri çok bilmiyorum daha farklı yöntemi yoksa bunu deneyiceğim.

Hocam bu işleri çok bilmiyorum daha farklı yöntemi yoksa bunu deneyiceğim.
Zor değil. Mesajı düzenleyip doğru bağlantıyı attım attığım bağlantıda video olarak anlatımı da var ve indireceğin dosyalarda var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı