Windows'un kurduğu Ses ve Ethernet sürücüsü yeterli mi?

Format atacağım. Windows'un kurduğu ses ve Ethernet sürücüleri yeterli olur mu? Yoksa bunları da mı indireyim?

Ben NVIDIA driverları eskiden oradan kuruyordum oyunlarda kötü performans veriyordu ama şimdi en güncel NVIDIA Game Ready 526.98 sürümde oyunlarda FPS artışı ordu muhtemelen Windows size eski driver sürümlerini kuruyordu ben baktım 2020'den çıkan bir driver kurmuştu bende DDU ile silip 2022 driver kurdum.

Ben NVIDIA driverları eskiden oradan kuruyordum oyunlarda kötü performans veriyordu ama şimdi en güncel NVIDIA Game Ready 526.98 sürümde oyunlarda FPS artışı ordu muhtemelen Windows size eski driver sürümlerini kuruyordu ben baktım 2020'den çıkan bir driver kurmuştu bende DDU ile silip 2022 driver kurdum.
Ben zaten ses ve internet sürücüsü için sordum.

Hocam aşırı eski değilse sorun olmaz. İlla emin olmak istiyorsanız internetten araştırın. Ama sakın ha emin olacam diye antin kuntin yerlerden sürücü indirmeyin.

Format atacağım. Windows'un kurduğu ses ve Ethernet sürücüleri yeterli olur mu? Yoksa bunları da mı indireyim?

Tabii ki indirin. Windows çok eski sürücü indiriyor bende 7841.1 diye fosil olmuş bir sürücü yüklemek istiyor bir kere denedim karton hışırtısı gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı