Format atacağım. Windows'un kurduğu ses ve Ethernet sürücüleri yeterli olur mu? Yoksa bunları da mı indireyim?
Format atacağım. Windows'un kurduğu ses ve Ethernet sürücüleri yeterli olur mu? Yoksa bunları da mı indireyim?
Ben zaten ses ve internet sürücüsü için sordum.Ben NVIDIA driverları eskiden oradan kuruyordum oyunlarda kötü performans veriyordu ama şimdi en güncel NVIDIA Game Ready 526.98 sürümde oyunlarda FPS artışı ordu muhtemelen Windows size eski driver sürümlerini kuruyordu ben baktım 2020'den çıkan bir driver kurmuştu bende DDU ile silip 2022 driver kurdum.
Yeterli. Sürüm tarihi çok da eski olmasın ama.Ben zaten ses ve internet sürücüsü için sordum.
Emin misiniz? Taklaya gelmeyelim sonra.Yeterli. Sürüm tarihi çok da eski olmasın ama.
Ben Windows’un kurduğu ses ve internet driverlarını kullanıyorum henüz taklaya gelmedim. Dediğim gibi çok eski bir driver değilse bir şey olmaz.Emin misiniz? Taklaya gelmeyelim sonra.
Kartım realtek zaten.Ben Windows’un kurduğu ses ve internet driverlarını kullanıyorum henüz taklaya gelmedim. Dediğim gibi çok eski bir driver değilse bir şey olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.