Çözüldü Windows'un nereye kurulacağı nasıl seçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kroter029

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle Windows 10'dan Windows 11'e geçiş yapmıştım. Sonra hatalarla karşılaştım ve bilgisayara format atacağım. Ama disk biçimlendir ekranında sorun yaşıyorum. Yani ne yapacağımı bir türlü anlamıyorum. Şimdi benim 1 TB hardisk + 250 GB SSD var ben bunların ikisini de sıfırlamak istiyorum ve 250 GB SSD'nin içine Windows 10 kurmak istiyorum. Yardımcı olabileceklerin yardımlarını bekliyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabalar, öncelikle Windows 10'dan Windows 11'e geçiş yapmıştım. Sonra hatalarla karşılaştım ve bilgisayara format atacağım. Ama disk biçimlendir ekranında sorun yaşıyorum. Yani ne yapacağımı bir türlü anlamıyorum. Şimdi benim 1 TB hardisk + 250 GB SSD var ben bunların ikisini de sıfırlamak istiyorum ve 250 GB SSD'nin içine Windows 10 kurmak istiyorum. Yardımcı olabileceklerin yardımlarını bekliyorum!
Hocam önce seçim alanında diskleri biçimlendireceksin. Sonra 250GB olanı seçeceksin bu kadar. Biçimlendirmeyi unutma ama.
Hocam önce seçim alanında diskleri biçimlendireceksin. Sonra 250GB olanı seçeceksin bu kadar. Biçimlendirmeyi unutma ama.

Çözüm
Biçimlendir ekranına gelince 2 tane disk göreceksiniz eğer bölmediyseniz. Birine tıklayın ve altta biçimlendir olacak basın ona diğer diske de aynı işlemi yapın. Sonra Windows'u kurmak istediğiniz diske tıklayın.

Anlatamamış olabilirim hocam isterseniz YouTube'daki videolara bakın.

Takıldığın yerde fotoğraf atabilirsin.

Yani aslinda yapacaginiz şey cok basit. Hepsini bicimlendirip ve silip cift disk haline getireceksiniz. 250 GB olan diski secip ileri tiklayacaksiniz. Eger farkli disk alanlari olusturmak istiyorsaniz yeni deyip sayi girip ona gore disk bölümü olusturacaksiniz.

Merhaba, öncelikle Windows 10'dan Windows 11'e geçiş yapmıştım. Sonra hatalarla karşılaştım ve bilgisayara format atacağım. Ama disk biçimlendir ekranında sorun yaşıyorum. Yani ne yapacağımı bir türlü anlamıyorum. Şimdi benim 1 TB hard disk + 250 GB SSD var ben bunların ikisini de sıfırlamak istiyorum ve 250 GB SSD'nin içine Windows 10 kurmak istiyorum. Yardımcı olabileceklerin yardımlarını bekliyorum!

Eğer önemli bilgileriniz yoksa disklerinizi biçimlendirmeniz gerekiyor. sonrasında ssd yi seçip devam edeceksiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
temsili video

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı