Windows'un oluşturduğu geçici masaüstünde kaldım

NeocruZZ

Hectopat
Daha fazla  
Bu videodaki her şeyi uyguladım ve netplwiz'den de isim değiştirdim fakat hala oturum açtığımda beni kendi masaüstüm yerine formatlanmış görünümdeki geçici masaüstüne atıyor. Nasıl kendi masaüstüme geri dönebilirim? Buğra olan ismi ğ harfi yüzünden değiştirmem gerekti. Bir uygulamada güncelleme yapamıyordum. Şimdi ise kendi masaüstüme erişemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşte bu oturumda nasıl yaptıysanız o yere gelin, eski isminizi koyun, ondan sonra doğru düzgün çalışacaktır.

Videoda oturumu kapatıp ana hesaba girince düzeliyordu.
Denemedin mi?

Oturumu kapattım, bilgisayarı kapattım, yeniden başlattım. Her şeyi denedim, olmuyor.

İşte bu oturumda nasıl yaptıysanız o yere gelin, eski isminizi koyun, ondan sonra doğru düzgün çalışacaktır.

Keyfimden değiştirmedim ki ismi, Türkçe harf olduğu için değiştirdim.

Oturumu kapattım, bilgisayarı kapattım, yeniden başlattım. Her şeyi denedim, olmuyor.

Keyfimden değiştirmedim ki ismi, Türkçe harf olduğu için değiştirdim.

Hiçbir şey yapamıyorsanız geçici masaüstünde Windows ISO ve Rufus programı ile 0'dan kurabilirsiniz, onun dışında başka yöntem bilmiyorum.

@Bora Dere galiba bundan anlıyorsun. Bana yardımcı olabilir misin? Her şeyi yaptım fakat kendi masaüstüme geçiş yapamıyorum.

Tam anlayamadım, diğer kullanıcıya mı ulaşamıyorsunuz? Başlangıç menüsünde aşağıdaki gibi asıl kullanıcı hesabınız olmalı, görünmüyor mu?

Bilgisayarı açınca şifrenizi girdiğiniz yerde sol altta başka bir kullanıcı yok mu?

Eklediğim videodaki her şeyi yaptım ve kapatıp açınca kendi masaüstümün gelmesi gerekiyordu fakat gelmedi. Hala geçici masaüstünü kullanıyorum. Kendi masaüstüme erişme şansım yok mu? Ayrıca şifre olmadığı için şifre girme yeri gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…