Çözüldü Windows'un otomatik sürücü güncellemesi nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

420645

Hectopat
Otomatik sürücü güncellemelerini nasıl kapatabilirim? Windows Update'in indirdiği ses sürücülerinde problemle karşılaştım bu yüzden Acer'in kendi sitesinde ki sürücüleri manuel kurmak istiyorum. Sadece sürücü güncellemelerini kapatabileceğim bir ayar var mı?

Çözüm
1. yol Winaero tweaks ile yapabilrsin.

2. yol reg edit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching dizinine gel
SearchOrderConfig dword oluştur ve değerini 0 yap.

3. yol bu resimdeki gibi yapabilrisin.
1695845411337.png

kaynak: How to Disable Automatic Driver Updates Windows 10 (3 Ways) - MiniTool
Otomatik sürücü güncellemelerini nasıl kapatabilirim? Windows Update'in indirdiği ses sürücülerinde problemle karşılaştım bu yüzden Acer'in kendi sitesinde ki sürücüleri manuel kurmak istiyorum. Sadece sürücü güncellemelerini kapatabileceğim bir ayar var mı?
Bende de format sonrası aynı sorun vardı sonra güncellemelerle gitti.

1. yol Winaero tweaks ile yapabilrsin.

2. yol reg edit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching dizinine gel
SearchOrderConfig dword oluştur ve değerini 0 yap.

Eki Görüntüle 1959345
kaynak: How to Disable Automatic Driver Updates Windows 10 (3 Ways) - MiniTool
Bu ses sorununu mu çözüyor hocam ?

1. yol winaero tweaks ile yapabilrsin.

2. yol reg edit.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching dizinine gel.
Searchorderconfig dword oluştur ve değerini 0 yap.

Eki Görüntüle 1959345
Kaynak: How to Disable Automatic Driver Updates Windows 10 (3 Ways) - MiniTool

3. yol kesin olarak var olan sürücüleri bir sonraki sürüme geçirmiyor değil mi? Sorunu tekrar yaşayıp format atmak istemiyorum.

Bende de format sonrası aynı sorun vardı sonra güncellemelerle gitti.

Bu ses sorununu mu çözüyor hocam?

Belki Acer'in sitesindeki sürücüleri indirirsem sorun çözülür diye denemek istiyorum bunun için de otomatik güncellemeleri kapatmam gerekiyor. YouTube'dan video açtığımda özellikle video başlangıcında çıt pıt diye sesler çıkıyor. Çok takıntılı biriyim ve bu beni çok rahatsız ediyor.

Bu ses sorununu mu çözüyor hocam ?
Eğer eski ses sürücün çalışıyor ama Update yenisi yüklediği için gidiyorsa ses sorununu çözebilir.

3. yol kesin olarak var olan sürücüleri bir sonraki sürüme geçirmiyor değil mi? Sorunu tekrar yaşayıp format atmak istemiyorum.
Evet. Çünkü otomatik güncellemesini önlediğini belirtiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı