Çözüldü Windows'un yüklü olduğu diskten dosya nasıl kurtarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

psikomat

Hectopat
IMG20220722002122.jpg

Arkadaşlar 80 GB'lık dosya arsivimi D diskinden C ye atıp D'yi sıfırlamaya calistim ama sanırım yanlış bir şeyleri sildim ve Windows baslatılmıyor. Dosyalarım fotoda gördüğünüz sürücü 1 bölüm 2 yazan yerde. Bunları oradan nasıl kurtarabilirim? Ayrılmamış alana yeni Windows kurup girmeyi denedim ama o zaman da disk görünmüyor? Arşivde ailemle olan fotograflarım filan var bu yüzden benim icin çok önemli. Dosyalarımı nasıl kurtarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
select disk 1'den sonra list volume yazın, daha sonra daha sonra select volume X şeklinde hangisiyse onu yazın. En son assing letter= ile atayın.
Görebilirsiniz, diğer diskinize şu anda sürücü harfi atanmamış görünüyor. Bir kaç şey yazsam yapabilir misiniz?

Shift + F10 ile yine CMD'yi açın. Ardından diskpart yazıp enterlayın. Daha sonra list disk yazarak sürücülerinizi sıralayın. Sonrasında select disk x şeklinde X yerine disk numarasını yazarak diski seçin. Daha sonra assign letter=Y şeklinde Y yerine boşta olan bir harf yazarak sürücüye harf ataması yapın. Sonrasında yine notepad üzerinden girip kontrol edin. Bu kez görebilmeniz lazım.
Hocam denedim ama yine görünmedi.Eki Görüntüle 1459934Eki Görüntüle 1459924
IMG20220722174937.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı