Windows'un zorla yeni Outlook'u dayatması

alkaseltzer

Centipat
Katılım
9 Aralık 2022
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Esenlikler,

Windows'un stabil çalışan nadir uygulamalarından biri olan mail uygulamasını yıllardır düzenli olarak kullanmaktayım ancak Windows, "işletim sistemimizde stabil çalışan bir şey var, bunu hemen mahvetmeliyiz" diyerek aylardır bilgisayarımdaki mail uygulamasını, "yeni Outlook" dedikleri bir garabete otomatik olarak güncelleyip duruyor. Düzgün çalışsa hadi neyse diyeceğim, tam anlamıyla düzgün çalışan bir şeyi rezalet derecede yavaş çalışan ve eksik işlevselliği olan bir şeye zorla çevirmeye uğraşıyorlar. Her seferinde önceki mail uygulamasına geri dönerek feedback kısmına neden eskisine geçmek istediğimi belirtiyorum ancak aradan birkaç gün geçmeden bilgisayarımı açar açmaz tekrar "yeni Outlook" garabeti karşıma çıkıyor. Ve üstelik yıl sonunda bunu zorunlu tutacaklarmış. En azından o zamana dek bunu engellemenin bir yolu yok mu? Nefret ettim gerçekten bu Windows'tan. Yakında tamamıyla terk etmeyi düşünüyorum ve bu tarz olaylar beni daha çok itiyor Windows'u terk etmeye.

Herkese iyi sosyaller dilerim.
 
Gerçekten Windows kendi kendinden nefret ettiriyor eğer Windows 12'de gerçekten abonelik sistemi olursa direk Linux hadi hayırlısı.
 
Gerçekten Windows kendi kendinden nefret ettiriyor eğer Windows 12'de gerçekten abonelik sistemi olursa direk Linux hadi hayırlısı.
Halihazırda harici Hard Drive'ımda Linux Mint yüklü. Birkaç aydır kullanıyorum alışmak amacıyla. Daha önceden de belli amaçlar için Kali kullanmıştım. Mint gündelik kullanıma gayet uygun görünüyor şimdiye kadar ancak Windows ile mukayese edildiğinde eksiklikleri göz önüne çıkıyor. En basitinden Office365 uygulamalarını sıklıkla kullanan biri olarak Office365'in eksikliği benim için bir eksi Mint için. Ancak bu gidişle gözümü karartıp Office'i tarayıcı üzerinden kullanmak suretiyle kalıcı olarak geçeceğim Mint'e.
 

Geri
Yukarı