Sosyal Kullanıcısı
Kilopat
Hocam attığınız linkden code basıp ZIP olarak indirdim klasör çıkarttım nasıl aççıcam.
Eki Görüntüle 1252301
Masaüstüne atıp "Optimizer" klasörüne girin, mor tik logolu bir dosya var onu açın yönetici olarak.
Hocam attığınız linkden code basıp ZIP olarak indirdim klasör çıkarttım nasıl aççıcam.
Eki Görüntüle 1252301
Masaüstüne atıp "optimizer" klasörüne girin, mor tik logolu bir dosya var onu açın yönetici olarak.
Kendin derlemeyeceksen yanlış indirmişsin.Hocam attığınız linkden code basıp ZIP olarak indirdim klasör çıkarttım nasıl aççıcam.
Eki Görüntüle 1252301
Defender control mantıklı bir işlem değil. Antivirüs olması iyidir, Windows güncellemelerden direkt Defender'a yollayıp açık kapatıyorken özellikle.Defender control ve wub kullan al sana optimize kanka.
Kendin derlemeyeceksen yanlış indirmişsin.
Al buna tıkla.
Defender Control mantıklı bir işlem değil. Antivirüs olması iyidir, Windows güncellemelerden direkt Defender'a yollayıp açık kapatıyorken özellikle.
Easy service optimizer + wise registry cleaner + Windows Tool'ları + Windows orijinal rehberleri yeterli.
10 günlük Windows'a Wise registry uygulaması yapmam.Kendin derlemeyeceksen yanlış indirmişsin.
Al buna tıkla.
Defender control mantıklı bir işlem değil. Antivirüs olması iyidir, Windows güncellemelerden direkt Defender'a yollayıp açık kapatıyorken özellikle.
Easy service optimizer + Wise Registry Cleaner + Windows Tool'ları + Windows orijinal rehberleri yeterli.
Bu tarz uygulamalarda virus olabiliyor diye duyumlar aldı ne kadar doğru
Link atabilir misiniz?Programın versiyon 2'si çıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.