WINDQWS nedir?

@Prime777 antivirüs ile silmesi. Mantıklı fakat ben olsaydım virüs kaynağını araştırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Esaadd bak eğer PC onun için önemliyse yapsin

@Neroiddikkat edin eğer uygulama FTP uygulamasiysa verileriniz calinabilir

Dediğini anladım ama bir virüs kendini Windows yazılımı diye gösterebilir.

Acemi olmayan zararlı, kendini Görev Yöneticisi'nden gizlemeye çalışır ya da Windows hizmeti, Windows uygulaması gibi göstermeye çalışır. Fakat bu zararlı, kabak gibi gösteriyor kendini.

Daha başlığa girmeden virüs olduğunu anladım. Şaka bir yana zaten yukarıda da belirtmişler Kaspersky ve MBAM ile taratın. Ek olarak program kaldıracaksanız normal kullanımınız için söylüyorum Revo Uninstaller'ı kullanarak kaldırın. Çünkü program artıklarıyla beraber silmekte ve oldukça işe yaramaktadır. Kullanmaktayım tavsiye ederim.

Acemi olmayan zararlı, kendini Görev Yöneticisi'nden gizlemeye çalışır ya da Windows hizmeti, Windows uygulaması gibi göstermeye çalışır. Fakat bu zararlı, kabak gibi gösteriyor kendini.

Evet cokca karşılaştım eskiden hile olaylarıyla ugraşmıştım RAT backdoor keylog trojan mining yedim ve cogunu elimle sildim ama bazıları cok iyiydi onları kaskpersky ve MBAM'la sildim cogunu dosya gezgininde buluyorum baktıgım yerler var unuttum şimdi cogu oralarda cıkıyor. (RAT ile keylogu elimle tabii silemedim )

Bence dosyalarınızı yedekleyip format atın ya belki hala saklanıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…