Dedigini anladım ama bir virüs kendini Windows yazılımı diye gösterebilir o altlardaki görev yöneticisi yerinde ondan dolayı bu zordur sil dediginde calışıyor der bu uygulama.
Acemi olmayan zararlı, kendini Görev Yöneticisi'nden gizlemeye çalışır ya da Windows hizmeti, Windows uygulaması gibi göstermeye çalışır. Fakat bu zararlı, kabak gibi gösteriyor kendini.
Büyük ihtimalle FTP dosyası verileriniz calinabilir. Gizli dosyaya almış olabilir. Windows sistemlerde bu güvenlik önlemidir virüse bundan yararlaniyor.
Daha başlığa girmeden virüs olduğunu anladım. Şaka bir yana zaten yukarıda da belirtmişler Kaspersky ve MBAM ile taratın. Ek olarak program kaldıracaksanız normal kullanımınız için söylüyorum Revo Uninstaller'ı kullanarak kaldırın. Çünkü program artıklarıyla beraber silmekte ve oldukça işe yaramaktadır. Kullanmaktayım tavsiye ederim.
Acemi olmayan zararlı, kendini Görev Yöneticisi'nden gizlemeye çalışır ya da Windows hizmeti, Windows uygulaması gibi göstermeye çalışır. Fakat bu zararlı, kabak gibi gösteriyor kendini.
Evet cokca karşılaştım eskiden hile olaylarıyla ugraşmıştım RAT backdoor keylog trojan mining yedim ve cogunu elimle sildim ama bazıları cok iyiydi onları kaskpersky ve MBAM'la sildim cogunu dosya gezgininde buluyorum baktıgım yerler var unuttum şimdi cogu oralarda cıkıyor. (RAT ile keylogu elimle tabii silemedim )