7 730519 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 31 5 Mart 2024 #1 Wine 9.3 staging. DXVK ve vkd3D proton. Gerçekten Wayland performansı şaka mı! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wine 9.3 staging. DXVK ve vkd3D proton. Gerçekten Wayland performansı şaka mı! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
7 703768 Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 1.957 Çözümler 8 5 Mart 2024 #2 O masaüstü ne öyle yakıyor bildiğin.
7 730519 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 31 6 Mart 2024 #3 NoobSoldier26 dedi: O masaüstü ne öyle yakıyor bildiğin. Genişletmek için tıkla... Hyprland Arch Linux. XMonad'dan sonra şuan bunu deneyimliyorum da gerçekten müthiş performans farkı var Xorg'a göre.
NoobSoldier26 dedi: O masaüstü ne öyle yakıyor bildiğin. Genişletmek için tıkla... Hyprland Arch Linux. XMonad'dan sonra şuan bunu deneyimliyorum da gerçekten müthiş performans farkı var Xorg'a göre.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #4 safiyeakkol dedi: Hyprland Arch Linux. XMonad'dan sonra şuan bunu deneyimliyorum da gerçekten müthiş performans farkı var Xorg'a göre. Genişletmek için tıkla... Kernel XanMod mu? Ben Zen kullanıyorum şu an. Hangisi daha iyi dersiniz?
safiyeakkol dedi: Hyprland Arch Linux. XMonad'dan sonra şuan bunu deneyimliyorum da gerçekten müthiş performans farkı var Xorg'a göre. Genişletmek için tıkla... Kernel XanMod mu? Ben Zen kullanıyorum şu an. Hangisi daha iyi dersiniz?
7 730519 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 31 7 Mart 2024 #5 linuxzen dedi: Kernel XanMod mu? Ben Zen kullanıyorum şu an. Hangisi daha iyi dersiniz? Genişletmek için tıkla... Tok varsayılan kerneli yani "6.7.8-arch1-1" i kullanıyorum. En son "6.8-rc6" yı kullandım performans olarak hiçbir fark algılayamadım.
linuxzen dedi: Kernel XanMod mu? Ben Zen kullanıyorum şu an. Hangisi daha iyi dersiniz? Genişletmek için tıkla... Tok varsayılan kerneli yani "6.7.8-arch1-1" i kullanıyorum. En son "6.8-rc6" yı kullandım performans olarak hiçbir fark algılayamadım.