@gen2 @703768 oyunun silent pach'ınınını belgesinde belirtilen tüm dilleri denedim. Ayrıca oyunu iki farklı siteden indirmiştim, ikisinde de durum böyle. Hatta terminal çıktısında yazan sorunları da gördüm. Terminal çıktısını buraya kopyalayacaktım ama yanlışlıkla terminali kapattım ve ardından silent Pach'ı kaldırıp öyle denedim. Silent patch olmadan oyun terminalde MangoHud ile birlikte çalıştığını gördüm şimdi. Büyük ihtimal silent Pach'de sorun var. Silent pach en son 2015 yılında çıkmış görünüyor, silent Pach'e güncelleme gelirse yaşadığım MangoHud görünmeme sorunu kalmaz diye düşünüyorum.
@703768 Colin McRae Rally 2.0'ın GOG sürümü var mı gerçekten? İnternette aratınca sadece Colin McRae Rally 2005'in bir GOG sürümü olduğunu görüyorum. Aşağıda (GOG'un sitesi) Colin McRae Rally 2.0 GOG'a gelsin diye rica etmişler:
Eki Görüntüle 2055472
Colin McRae Rally 2.0'ı Lutris'te güncel proton ile çalıştırdım, MangoHud yine görünmedi. Steam'de çalıştırmadım çünkü Steam dışı oyunu nasıl çalıştırabileceğimi bilmiyorum.
Colin McRae Rally 2.0'a aşağıdaki Pach'ı yükledim ve MangoHud ile birlikte çalışıyor. Önce söylediğim gibi silent pach ile MangoHud beraber çalışamıyor.
Eki Görüntüle 2055477