Kendim Linux kullanıyorum ve iki program da bilgisayarımda Wine kullanmadan yüklü. Zoom bazen bağlanmama gibi sorunlar çıkarabiliyor ama o yazılım ile alakalı sanırım.
Download Discord to talk, play, and hang out with friends over voice, video, or text. Available for Windows, macOS, Linux, iOS, Android devices, and consoles.
Zoom is the leader in modern enterprise video communications, with an easy, reliable cloud platform for video and audio conferencing, chat, and webinars across mobile, desktop, and room systems. Zoom Rooms is the original software-based conference room solution used around the world in board...
Mevcut olduğunu biliyorum hocam. Ama iki programın gürültü engelleme özelliği iyi çalışmıyor. Bilgisayarımın fan sesi yüksek olduğu için de sesli sohbet yapamıyorum.
Mevcut olduğunu biliyorum hocam. Ama iki programın gürültü engelleme özelliği iyi çalışmıyor. Bilgisayarımın fan sesi yüksek olduğu için de sesli sohbet yapamıyorum.
Sesinizi beğendim hocam. Ama benim mikrofonum çöp mikrofon. Yani arkadaki her sesi alıyor. Eğer bu programları Wine ile çalıştırabilirsem tüm sorunlarım çözülecek ve Xubuntu kullanabileceğim. Windows versiyonları güzel çalışıyor.