N NapsakLan Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 10 Mart 2023 #1 Wine'a Wayland desteği kaç bin yıl sonra gelecek?
K kral nemesiz Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 703 Çözümler 5 10 Mart 2023 #2 Wine Wayland görüntü sunucusunda çalışıyor ve Compositor kapalı XFCE'lerden bile oyunları daha güzel oynatıyor.
Wine Wayland görüntü sunucusunda çalışıyor ve Compositor kapalı XFCE'lerden bile oyunları daha güzel oynatıyor.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #3 XWayland ile birlikte hali hazirda calisiyor zaten.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 10 Mart 2023 #4 EldrithcWraith dedi: Xwayland ile birlikte halihazırda calisiyor zaten. Genişletmek için tıkla... GitHub - varmd/wine-wayland: Wine-wayland allows playing DX9/DX11 and Vulkan games using pure wayland and Wine/DXVK. Wine-wayland allows playing DX9/DX11 and Vulkan games using pure wayland and Wine/DXVK. - varmd/wine-wayland github.com Şöyle bir paket buldum işinize yarar mı bilmiyorum. NapsakLan dedi: Wine'a wayland desteği kaç bin yıl sonra gelecek? Genişletmek için tıkla... Waylandda normal olarak Wine üzerinden her şeyi açabiliyorum ben. Destek derken ne gibi bir destek? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
EldrithcWraith dedi: Xwayland ile birlikte halihazırda calisiyor zaten. Genişletmek için tıkla... GitHub - varmd/wine-wayland: Wine-wayland allows playing DX9/DX11 and Vulkan games using pure wayland and Wine/DXVK. Wine-wayland allows playing DX9/DX11 and Vulkan games using pure wayland and Wine/DXVK. - varmd/wine-wayland github.com Şöyle bir paket buldum işinize yarar mı bilmiyorum. NapsakLan dedi: Wine'a wayland desteği kaç bin yıl sonra gelecek? Genişletmek için tıkla... Waylandda normal olarak Wine üzerinden her şeyi açabiliyorum ben. Destek derken ne gibi bir destek?
N NapsakLan Hectopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 10 Mart 2023 #5 403976 dedi: Waylandda normal olarak Wine üzerinden her şeyi açabiliyorum ben. Destek derken ne gibi bir destek? Genişletmek için tıkla... Xwayland'dan bağımsız olmayı kastettim.
403976 dedi: Waylandda normal olarak Wine üzerinden her şeyi açabiliyorum ben. Destek derken ne gibi bir destek? Genişletmek için tıkla... Xwayland'dan bağımsız olmayı kastettim.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 10 Mart 2023 #6 NapsakLan dedi: Xwayland'dan bağımsız olmayı kastettim. Genişletmek için tıkla... Attığım pakete bir bak istersen çok anlamadım ama işine yarayabilir belki.
NapsakLan dedi: Xwayland'dan bağımsız olmayı kastettim. Genişletmek için tıkla... Attığım pakete bir bak istersen çok anlamadım ama işine yarayabilir belki.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #7 NapsakLan dedi: Xwayland'dan bağımsız olmayı kastettim. Genişletmek için tıkla... Xwayland'dan bağımsız olmak gibi bir şey yok. Geliştiriciler destek çıkartana kadar mecburen kullanmak zorundasınız.
NapsakLan dedi: Xwayland'dan bağımsız olmayı kastettim. Genişletmek için tıkla... Xwayland'dan bağımsız olmak gibi bir şey yok. Geliştiriciler destek çıkartana kadar mecburen kullanmak zorundasınız.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2023 #8 Wine'da Wayland için kazmalar vurulmaya başlandı. Yazılan kodlar bazı oyunların XWayland gereksinimi olmadan çalışmasını sağlıyor. En azından bir sene süre veriliyor tam anlamıyla hazır olması için.
Wine'da Wayland için kazmalar vurulmaya başlandı. Yazılan kodlar bazı oyunların XWayland gereksinimi olmadan çalışmasını sağlıyor. En azından bir sene süre veriliyor tam anlamıyla hazır olması için.