Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 27 Ocak 2022 #1 Eski laptopuma SSD aldım taktım HDD yerine format başlatmak istiyorum. BIOS'tan USB'yi seçiyorum direkt bu ekrana atıyor başka bir yere atmıyor. Yardımcı olacak var mı? Dosya Ekleri image.jpg 113 KB · Görüntüleme: 64
Eski laptopuma SSD aldım taktım HDD yerine format başlatmak istiyorum. BIOS'tan USB'yi seçiyorum direkt bu ekrana atıyor başka bir yere atmıyor. Yardımcı olacak var mı?
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 USB'ye yazdırdığınız ISO dosyası bozuk olabilir. Yeniden indirip yazmayı denemelisiniz. Artı 0 Eksi
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 27 Ocak 2022 #3 F8'e basmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 27 Ocak 2022 #4 saygısızlık yapma dedi: F8'e basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Basıyorum tepki vermiyor. AzIsırılmışElma dedi: USB'ye yazdırdığınız ISO dosyası bozuk olabilir. Yeniden indirip yazmayı denemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Eski hdd ye bu USB ile format attım 2 gün önce yavaş olduğu için ssd sipariş verdim bugün geldi. Artı 0 Eksi
saygısızlık yapma dedi: F8'e basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Basıyorum tepki vermiyor. AzIsırılmışElma dedi: USB'ye yazdırdığınız ISO dosyası bozuk olabilir. Yeniden indirip yazmayı denemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Eski hdd ye bu USB ile format attım 2 gün önce yavaş olduğu için ssd sipariş verdim bugün geldi.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 27 Ocak 2022 #5 yasinsuer dedi: Basıyorum tepki vermiyor. Eski hdd ye bu USB ile format attım 2 gün önce yavaş olduğu için ssd sipariş verdim bugün geldi. Genişletmek için tıkla... Attiginiz görüntüdeki yazıların hepsini atarmısınız? Yarısı gözüküyor. Artı 0 Eksi
yasinsuer dedi: Basıyorum tepki vermiyor. Eski hdd ye bu USB ile format attım 2 gün önce yavaş olduğu için ssd sipariş verdim bugün geldi. Genişletmek için tıkla... Attiginiz görüntüdeki yazıların hepsini atarmısınız? Yarısı gözüküyor.
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #6 FN+F8 deneyebilirsiniz o ekran geldiğinde, belki özel tuşlar seçeneği BIOS da açık kalmıştır. Artı 0 Eksi
KS KS Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 27 Ocak 2022 #7 saygısızlık yapma dedi: Attiginiz görüntüdeki yazıların hepsini atarmısınız? Yarısı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Buyur AzIsırılmışElma dedi: FN+F8 deneyebilirsiniz o ekran geldiğinde, belki özel tuşlar seçeneği BIOS da açık kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Biosa giriyorum onda sorun yok. Dosya Ekleri image.jpg 189 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
saygısızlık yapma dedi: Attiginiz görüntüdeki yazıların hepsini atarmısınız? Yarısı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Buyur AzIsırılmışElma dedi: FN+F8 deneyebilirsiniz o ekran geldiğinde, belki özel tuşlar seçeneği BIOS da açık kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Biosa giriyorum onda sorun yok.
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #8 yasinsuer dedi: Buyur. BIOS'a giriyorum onda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hayır o Windows mavi ekran hatasının olduğu yerde FN+F8 yaparak başlangıç seçeneklerine girmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
yasinsuer dedi: Buyur. BIOS'a giriyorum onda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hayır o Windows mavi ekran hatasının olduğu yerde FN+F8 yaparak başlangıç seçeneklerine girmeyi dener misiniz?
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 27 Ocak 2022 #9 Hocam diyor ki özetle " SSD nin içinde işletim sistemi yok, bir USB ile Windows kurun diyor." Sanırım USB yi görmüyor ya da siz eksik işlem yaptınız. Artı 0 Eksi
Hocam diyor ki özetle " SSD nin içinde işletim sistemi yok, bir USB ile Windows kurun diyor." Sanırım USB yi görmüyor ya da siz eksik işlem yaptınız.
KS KS Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 27 Ocak 2022 #10 AzIsırılmışElma dedi: Hayır o Windows mavi ekran hatasının olduğu yerde FN+F8 yaparak başlangıç seçeneklerine girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Klavye eski laptopun klavyesi bozuk. Dosya Ekleri image.jpg 78 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
AzIsırılmışElma dedi: Hayır o Windows mavi ekran hatasının olduğu yerde FN+F8 yaparak başlangıç seçeneklerine girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Klavye eski laptopun klavyesi bozuk.