Winload.exe 0xc000000e hatası

rick137

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 6 yıllık bilgisayarım dün açtığımda bu hatayı verdi. Windows SSD'ye kuruluydu acaba SSD mi yandı yoksa boot dosyası mı hasarlandı bilemiyorum. Kurtarmanın yolu nedir acaba?

IMG-20221104-WA0000.jpeg

F8 basın ve onarma seçeneklerini deneyin. Windows'u başlatmak için gerekli sistem dosyası hasar görmüş olabilir bu yüzden Windows'u yeniden kurmanız daha iyi olabilir. SSD ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum, hata Windows ile alakalı çünkü.

F8 basın ve onarma seçeneklerini deneyin. Windows'u başlatmak için gerekli sistem dosyası hasar görmüş olabilir bu yüzden Windows'u yeniden kurmanız daha iyi olabilir. SSD ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum, hata Windows ile alakalı çünkü.
F8 e bastığımda ekran değişmiyor nedense usb ile tekrar kurulum mu yapmam gerekiyor?
Ssd'ye kuracacağım da harddiskteki veriler zarar görmez değil mi?

F8'e bastığımda ekran değişmiyor nedense USB ile tekrar kurulum mu yapmam gerekiyor?
SSD'ye kuracacağım da harddiskteki veriler zarar görmez değil mi?

Evet, Windows'u USB ile yeniden kurmaniz gerekiyor. Fornat ekraninda hard Disk'i bicimlendirmezseniz veya silmezseniz, SSD'ye kurarsaniz verileriniz silinmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı