Winload.exe - 0xc000000f Mavi ekran

Burhan Selvi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün PC'deyken pc dondu. Ben çok sinirlendim. Oyundaydim 10 defa reset tüsuna bastim ve pc acilinca şoyle bir hata cikti.

KURTARMA
Kisisel bilgisayariniz onarilmadi gerekiyor

Dosya: windows/system32/winload.exe
Hata:0xc000000f

Yeniden denemek icin entere bas.
Başlangic ayarlari icin F8.

Son düzenleyen: Moderatör:
Murat abi geldigim iyi oldu 5 dakka online kalda şu işi halledelim.

Abi o işlemi hallettim, şöyle bir hata cikiyor. Mesela sirs(mod:Bu nedir) bu islemde

X:\Sources> P: diyorum,
"sistem belirtilen surucuyu bulamiyor" yaziyor.

Malesef söylenen yöntemle de çözülmeyecektir. Dosyalar hasar aldı ise diski taşımak pek birşey ifade etmez. Ancak sadece bugda kaldır veya ani kapanmalar oldu ise çözüm sağlayabilir. Windows onarma yapman lazım. Konsolda sfc komutunu kullan.

X:\Sources> P: diyorum,
"sistem belirtilen surucuyu bulamiyor" yaziyor.
Yazıda o source yazmıyor. Source zaten kaynak diskte sen sonrasında neden P diskini gösteriyorsun? X yazan yere P yazıp dene, yani P:\Source olarak.

Abi tamam o islemleri hallettim, boot yaparken hata verdi. Abi suan bana kizdin belki ama bende 1 haftadir pc'de degildim bakkalda 20 tl param yoktu.

Simdi o boot komutunu verince şu başliklar altinda hata cikiyor:

/FixMbr

/Fix boot

/ScanOs

/Rebuildbcd

Abi tamam 1 dakika, simdi tariyor. Rebuildbcd yazicagima, rebuildbed yazmisim suan tariyor diski.

Abi bu arada tarama 5 dakika'dır sürüyor videoda bu işlem cabuk bitti. Benim d diski doluydu, ondan mi uzun sürüyor?

(Abi şu işi cözelim sonra banla abi :D)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı