Winload.exe mavi ekran hatası

ThristL

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,
Okul dönemi başladığından beri masaüstü bilgisayarımı açmadım ve kurban bayramında bir açayım dedim, açıldı. Asıl sorun bundan sonra. Olan şu, CS:GO'ya girdim yaklaşık 10 dk sonra USB portlarına bağlı bütün cihazlar (klavye, fare vb.) kapandı açıldı. 2 sefer böyle olduktan sonra hiç çalışmamaya başladı. Sonra kasaya tekme attım ve 5 dakika boyunca yeniden çalıştı. En son çalışmayı bırakınca şalteri kapattım ve bıraktım. Ertesi gün yeniden açmayı denediğimde ekranda gelmedi. Neyse biz gelelim düne, dün bir açayım dedim açtım yine ekran gelmedi ama akşam yatarken geldi, fakat halen USB portları çalışmıyordu. Şimdi asıl konu. Ekranda mavi ekran vardı ve kurtarma yazıyordu, altındaki hataya baktım dosya eksik yazıyordu ve eksik dosyanın konumu yazıyordu.
Konum;
Windows\System32\winload.exe
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum ve iyi forumlar diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yukarıda da yazdım klavye, fare çalışmıyor bu yüzden BIOS ve Boot Menu'ye giremiyorum. Bileşenler;
  • AsRock G31M-VS2
  • İntel pentium dual core e5500
  • WD caviar blue 1 TB
  • Powercolor hd 2600

Son düzenleyen: Moderatör:
bence sen hard diskini değiştir içini yedeğe al yeni hdd ye recovery yap olmazsa istanbuldaysan sana win 8.1 single language verebilirim asus un orjinal

unutmadan windows sürümünü değiştir

Arkadaşlar acaba sorun yazılımsalmı,donanımsalmı.Çünkü şu anda ekrana görüntü gelmiyor.Lütfen biosa gir,format at gibi şeyler demeyin yukardada yazdım klavye,mouse çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…