Bilgisayarı ilk açtığımda fanlar çok hızlı dönmeye başlıyor ve görev yöneticisini açtığım anda fanlar yavaşlıyordu. Başka bir program yardımıyla CPU kullanımına baktığımda ilk açıldığında %50-60'lardan aşağı düşmüyor ve arkada bu:
Başlıkta yazdığım programın işlemciyi kullandığı yazıyor. Acaba bu bir tür mining virüsü müdür? Çünkü önceden de arkada çalışan ve görev yöneticisini açtığın anda çalışmayı durduran virüsler görmüştüm.
Malwarebytes ile tarama yaptığımda System32 Klasöründe winlogui.exe isimli bir trojan bulduğunu söyledi. Görev yöneticisinden kapatıp dosyayı sildim. Bakalım tekrar olacak mı.
Malwarebytes ile tarama yaptığımda System32 Klasöründe winlogui.exe isimli bir trojan bulduğunu söyledi. Görev yöneticisinden kapatıp dosyayı sildim. Bakalım tekrar olacak mı.
Malwarebytes dosyayı silmiş. Dosyanın adı winlooui.exe değil çünkü baktığın programda p ve g gibi kuyruklu harfler o gibi gözüküyor. Muhtemelen başka virüs yoksa CPU kullanımı düşecektir.
Malwarebytes dosyayı silmiş. Dosyanın adı winlooui.exe değil çünkü baktığın programda p ve g gibi kuyruklu harfler o gibi gözüküyor. Muhtemelen başka virüs yoksa CPU kullanımı düşecektir.