Arkadaşlar ETS 2 için Southern Region map dosyasını indirdim ama 2. dosyada sıkıntı var. Kendisi ZIP veya RAR dosyası değil. Bildiğiniz 002 dosyası. Nasıl açabilirim?
Hata:
Hata:
Efendim, aslında ortada sorun yok.Çözemezseniz haber verin, ben de bağlanıp bakarım.
Güvenlik amacıyla şifre silindi.
13 dakika oldu gençler?
Dosyanın adından .RAR'dan sonraki kısımları silmeyi denediniz mi? Dosyanın kopyasını alıp deneyin isterseniz. Uzantıyı değiştiremiyorsanız bir klasör açın.
(Sol üstte) dosya > seçenekler > (sekme olarak) görünüm > bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğindeki tiki kaldırıp tamam deyin.
Defalarca kopyasını oluşturdum ama hepsi gene hata verdi.
Mesajımı tekrar okurun. Size sadece kopyasını oluşturun demedim.Defalarca kopyasını oluşturdum ama hepsi gene hata verdi.
Hocam RAR klasörü'nün adını normal bir şey koyun mesela elma gibi sonra virüs programını kapatın ve tekrar deneyin. Olmaz ise WinRAR son sürüm kurmayı deneyin.
Hocam zaten kendi adı.
Tek dosya indirmişsin. 00.1 dosyasını da indirmen gerek. İkisi de aynı klasörde olmalı.
Hocam internette biraz araştırdım bu tür. 001. 002 gibi dosyalar parçalanmış dosyalarmış yani bir .exe program ile açılabiliyormuş. İndirdiğiniz yerde bir .exe dosyası var mıydı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.