Arkadaşlar ETS 2 için Southern Region map dosyasını indirdim ama 2. dosyada sıkıntı var. Kendisi ZIP veya RAR dosyası değil. Bildiğiniz 002 dosyası. Nasıl açabilirim?
Hata:
Hata:
Efendim, aslında ortada sorun yok.Çözemezseniz haber verin, ben de bağlanıp bakarım.
Güvenlik amacıyla şifre silindi.
13 dakika oldu gençler?
Nerede abi birinci dosya? Ekran görüntüsünde göremiyorum? Kaldı ki neden adını ZIP yapıyorsun?
Bak adamlar ne yazmış:
- Dosyaları indirin, İLK dosyayı 7ZIP arşivleyiciyle açın, ardından geri kalan her şey otomatik olarak açılır. Her iki dosya da indirilmeli ve aynı klasörde bulunmalıdır.
- Paketlenmemiş tüm SCS dosyalarını Belgelerim / Euro Truck Simulator 2 / mod klasörüne yerleştirin.
- Tüm dosyaları değişiklik yöneticisine dahil edin.
Doğru diyorsunuz ama illa uzantısının geçerli olması gerekmiyor.Asıl sorun ne biliyor musun? Dosya uzantılarını görmediğin için dosya adına .zip yazınca uzantısının da ZIP olduğunu sanıyorsun ama ben buradan görüyorum, dosya uzantısı halen daha RAR...
Dosyayı dağıtan kişi bunun mümkün olmadığını söylemekte. Tecrübelerim de bana bunun mümkün olmadığını söylüyor. ID ve şifre verince siz bağlanıp çözer misiniz?Herhangi bir uzantı olmadan da çoklu çıkartma işlemi yapılabilir.
Dosyayı dağıtan kişi bunun mümkün olmadığını söylemekte. Tecrübelerim de bana bunun mümkün olmadığını söylüyor. ID ve şifre verince siz bağlanıp çözer misiniz?
Önce @Lord Raiden bağlanıp bir baksın derim.
Bakıyorum.TeamViewer kurdum. Sanırım yanlış yaptım.
760 204 049 ID.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.