WinRAR 6.24 güvenli midir?

terco

Centipat
Daha fazla  
WinRAR virüslü müdür acaba? Çünkü VirusTotal'de tarattım linkini ve bir şey çıkmadı ama emin olamadım açıkçası bir de.
Bu VirusTotal gerçekten neyin içinde virüs olup olmadığını söylüyor mu merak ettim?

Dosya Ekleri

• ekran görüntüsü533.png
    ekran görüntüsü533.png
    245 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
WinRAR virüslü müdür acaba? Çünkü VirusTotal'de tarattım linkini ve bir şey çıkmadı ama emin olamadım açıkçası bir de.
Bu VirusTotal gerçekten neyin içinde virüs olup olmadığını söylüyor mu merak ettim?
Virüs değildir, virüs taramasını dosyalar için MalwareBytes’dan yapmanızı tavsiye ederim.

WinRAR güvenilirdir, yılların arşiv yazılımıdır. Ayrıca VirusTotal'de link taratmasıyla pek bir şey anlaşılmaz haberiniz olsun, ilgili dosyayı taratmanız lazım. Eğer pek bilginiz yoksa burada konu açıp sorun. Çünkü bazı pozitif sonuçlar aslında false-positive olabiliyor.

WinRAR güvenilirdir, yılların arşiv yazılımıdır. Ayrıca VirusTotal'de link taratmasıyla pek bir şey anlaşılmaz haberiniz olsun, ilgili dosyayı taratmanız lazım. Eğer pek bilginiz yoksa burada konu açıp sorun. Çünkü bazı pozitif sonuçlar aslında false-positive olabiliyor.

Anladım çok teşekkürler bilgileriniz için.

Dostum dünyanın en güvenilir uygulamasıdır WinRAR gönül rahatlığıyla yükle kullan.

Tamamdır öyle yapacağım.

Hocam bende Win XP için indirdim sıkıntı yok. 👍

Hocam konuyu çözüldü yapabilirsiniz bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı