terco
Centipat
Daha fazla
Virüs değildir, virüs taramasını dosyalar için MalwareBytes’dan yapmanızı tavsiye ederim.WinRAR virüslü müdür acaba? Çünkü VirusTotal'de tarattım linkini ve bir şey çıkmadı ama emin olamadım açıkçası bir de.
Bu VirusTotal gerçekten neyin içinde virüs olup olmadığını söylüyor mu merak ettim?
Virüstotal yetmez hocam hybrid-analised ile tarat bideWinRAR virüslü müdür acaba? Çünkü VirusTotal'de tarattım linkini ve bir şey çıkmadı ama emin olamadım açıkçası bir de.
Bu VirusTotal gerçekten neyin içinde virüs olup olmadığını söylüyor mu merak ettim?
Virüs değildir, virüs taramasını dosyalar için Malwarebytes'dan yapmanızı tavsiye ederim.
WinRAR güvenilirdir, yılların arşiv yazılımıdır. Ayrıca VirusTotal'de link taratmasıyla pek bir şey anlaşılmaz haberiniz olsun, ilgili dosyayı taratmanız lazım. Eğer pek bilginiz yoksa burada konu açıp sorun. Çünkü bazı pozitif sonuçlar aslında false-positive olabiliyor.
Dostum dünyanın en güvenilir uygulamasıdır WinRAR gönül rahatlığıyla yükle kullan.
Ücretli olması kullanılamadığı anlamına mı geliyor?WinRAR virüslü bir program değildir. Ücretlidir ama 7zip ücretsizdir ve açık kaynak kodludur. Onu kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.