WinRAR\Default32.SFX nedir?

sentinel214

Hectopat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarıma WinRAR yükledim. Uyumadan önce bilgisayarıma Windows Defender'dan her zaman yaptığım gibi tam tarama yapayım dedim ve böyle bir şey çıktı. Kaldır dedim ve tehdit engellendi dedi.
1755923216103.png

False-Positive gibi. WinRAR'ı Türkçe mi kurdun?

Geçmiş sohbetlerde Windows Defender’ın Default32.SFX bileşenini tehdit olarak algılamasının sadece Türkçe sürümde olduğundan bahsetmişler. İngilizce sürümde aynı dosya için herhangi bir uyarı çıkmadığı belirtilmiş.

Emin olmak için kaldırıp İngilizce versiyonunu kurup tekrar tarama yapmayı dene.

False-positive gibi. WinRAR'ı Türkçe mi kurdun?

Geçmiş sohbetlerde Windows Defender'ın default32.SFX bileşenini tehdit olarak algılamasının sadece Türkçe sürümde olduğundan bahsetmişler. İngilizce sürümde aynı dosya için herhangi bir uyarı çıkmadığı belirtilmiş.

Emin olmak için kaldırıp İngilizce versiyonunu kurup tekrar tarama yapmayı dene.

Hocam forumda 2 tane daha habere baktımda false positive büyük ihtimal. Ama ilk görünce insanın aklı çıkıyor vallahi :)

Hocam forumda 2 tane daha habere baktımda false positive büyük ihtimal. Ama ilk görünce insanın aklı çıkıyor vallahi :)
Resmi kaynaktan indirdiğin sürece sorun yok.

Ayrıca Default32.SFX bileşenini kaldırmış. Belki kaldırılmaması gereken WinRAR için önemli bir şeydir. Microsoft fixleyene kadar WinRAR'ı ingilizce kurmayı deneyebilirsin. Şahsen Defender'ı devre dışı bırakmanı önermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı