Merhaba arkadaşlar. Belki de çoğumuzun sorunu Winrar şifrelerini unutmaktır. Belki de indirilen dosyanın şifresi için reklamlı siteye yönlendirmesidir. Bu gün sizlere bunu anlatacağım. Olursa teşekkür etmeyin beğenin. :) Öncelikle RAR dosyasının oluşturulduğu tarihe bakın. (Örneğin 1 Temmuz...
Ne kadar uzun ve karmaşık bir şifre koyduğunuza bağlı. Kırmak için en iyi program ekran kartını kullananlardır. Archpr'nin CUDA desteği yok. Kullandığınız ikinci programın bu desteği var. Ekran kartınız ne kadar güçlü bilmiyorum ama sçetiğiniz karakterler de önemli. Eğer alfabetik ve nümerik karakterlerden oluşan bir şifre koyduysanız, programda bu karakterlerin dışındaki karakterleri seçmeyin. Ne kadar çok karakter, o kadar uzun kırma süresi...
Win RAR'ın şifresi kolay kırılmaz hocam hatırlamaya çalışın.
Bazı programlar kırabildiğini iddia ediyor ama bir makalede bir şekilde şifre kırılsa bile Win RAR verileri imha ediyor diye okumuştum.
Çıkarmak için şifre isteyecektir.
Zaten mantığı böyle çalışıyor şifrenin.
Şifreyi bilmeyen çıkaramasın.
Win RAR'ın şifresi kolay kırılmaz hocam hatırlamaya çalışın.
Bazı programlar kırabildiğini iddia ediyor ama bir makalede bir şekilde şifre kırılsa bile Win RAR verileri imha ediyor diye okumuştum.