WinRAR farklı D diskine dosya taşıdıktan sonra C diski doluyor

Sugyex

Decapat
Daha fazla  
Dün flaşıma 50 GB'lik bir oyun indirmek için C diskine WinRAR şeklinde dosyayı kurdum. WinRAR'ın içindeki dosyayı flaşa atarken yeterli depolama alanı yok diye bir hata verdi WinRAR. Sonrasında baktığımda ise C diski %100 dolu 0 GB boş alan vardı. Oyunu bu sefer WinRAR halinde flaşa taşıdıktan sonra 50 GB yer açıldı fakat, bu işlemleri yapmadan önce 70 GB boş alanım vardı. Yani şu an ne olduğunu bilmediğim bir dosya bilgisayarımda 30 GB yer kaplıyor. CCleaner'de çok fazla kez test yaptım ama orada da temizleme testinde bir sorun görüntülenmedi. Yani kısaca özetleyecek olursam, bilgisayarımda bulamadığım herhangi bir WinRAR dosyası bilgisayarımda 30 GB yer kaplıyor ve bunu kaldıramıyorum. Bu 30 GB alanı nasıl temizleyebilirim?

WinRAR indirdim. Örnek bir RAR dosyası indirdim ve arşivden çıkardığımda dosyanın olduğu klasöre çıkardı. İlgili dosyanın olduğu konuma bakar mısınız? Bu da olmazsa D diskine çıkardığınız konuma bakın belki orada olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

WinRAR indirdim. Örnek bir RAR dosyası indirdim ve arşivden çıkardığımda dosyanın olduğu klasöre çıkardı. İlgili dosyanın olduğu konuma bakar mısınız? Bu da olmazsa D diskine çıkardığınız konuma bakın belki orada olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Hocam ilk dediğinizi ben de yapmıştım ama bende hem D diskine hem de C diskine atmıştı. İkinci dediğinizde ise D kısmını hiç görmediğim şeyleri görene kadar teker teker aradım, görev çubuğuna da yazdım ama hiçbir sonuca ulaşamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı