Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 de ses açılmıyordu bir kullancı sayesinde WinRAR ile setup yapıp açtım. Virüs girer mi? Uygulamayı kaldırmaya çalışıyorum böyle diyor. Nasıl kaldırırım?
Arkadaşlar merhaba. Acer Nitro 5 de ses açılmıyordu bir kullancı sayesinde WinRAR ile setup yapıp açtım. Virüs girer mi? Uygulamayı kaldırmaya çalışıyorum böyle diyor. Nasıl kaldırırım?
Kanka gezginler güvenilir falan değil bak bunu Windows üzerinde algılayamıyor insan ama Linux da belli oluyor özelliklerden gezginler ve WinRAR yollu indirmenin byte farklarına bak yaklaşık 34 KB falan fazla yer kaplıyor gezginler ve bu da 34.000 byte yapar 34.000 byte da 272.000 bit yapar ve bunlar gayet iyi virüsler yazmaya yetecek kadar bitler.
@Ömer Naz, yanlış bilgi yaymayın. Dosyanın VirusTotal sonucları defalarca tarandi, kaliteli AV'ler varken denendi. Ki dosyayı çektiği sunucuya bakılırsa orijinal.