uNyt Picopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 102 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar WinRAR'ın orijinal sitesi hangisi? Elimde 2 tane site var bunların 2'side orijinal mi? 1.site: WinRAR WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats. www.win-rar.com 2.site: WinRAR archiver, a powerful tool to process RAR and ZIP files WinRAR is a Windows data compression tool that focuses on the RAR and ZIP data compression formats for all Windows users. Supports RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, Z and 7-Zip www.rarlab.com NOT: Ben 1. Siteden indirdim.
Arkadaşlar WinRAR'ın orijinal sitesi hangisi? Elimde 2 tane site var bunların 2'side orijinal mi? 1.site: WinRAR WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats. www.win-rar.com 2.site: WinRAR archiver, a powerful tool to process RAR and ZIP files WinRAR is a Windows data compression tool that focuses on the RAR and ZIP data compression formats for all Windows users. Supports RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2, Z and 7-Zip www.rarlab.com NOT: Ben 1. Siteden indirdim.
Çözüm S S Sanj1 17 Eylül 2022 İkisi de güvenilir ve orijinal sitelerdir. Vikipedi'de sitelerini gösteriyor zaten sağda. WinRAR - Vikipedi tr.wikipedia.org
İkisi de güvenilir ve orijinal sitelerdir. Vikipedi'de sitelerini gösteriyor zaten sağda. WinRAR - Vikipedi tr.wikipedia.org
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #2 İlk site orjinal. Artı 0 Eksi
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 17 Eylül 2022 #3 İkisi de güvenilir ve orijinal sitelerdir. Vikipedi'de sitelerini gösteriyor zaten sağda. WinRAR - Vikipedi tr.wikipedia.org Artı 1 Eksi Çözüm
İkisi de güvenilir ve orijinal sitelerdir. Vikipedi'de sitelerini gösteriyor zaten sağda. WinRAR - Vikipedi tr.wikipedia.org
3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 17 Eylül 2022 #4 Hep birinci siteden indirdim ve gördüm diğer siteyi bilmiyorum ama zaten WinRAR'ın sahibi Rarlab sorun olmayabilir. Artı 0 Eksi
Hep birinci siteden indirdim ve gördüm diğer siteyi bilmiyorum ama zaten WinRAR'ın sahibi Rarlab sorun olmayabilir.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.637 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #5 İkisi de orijinal sitesi, sorun yok. Artı 0 Eksi
4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 17 Eylül 2022 #6 İkiside orjinal sitedir. Hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Artı 0 Eksi
4 478757 Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 493 Makaleler 1 17 Eylül 2022 #7 İkiside orijinal. Artı 0 Eksi
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2022 #8 WinRAR WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats. www.win-rar.com Artı 0 Eksi
WinRAR WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats. www.win-rar.com