ARI Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 252 Makaleler 1 Yer Bal Kovanı Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2019 #31 Silinen üye dedi: ISO dosyasını seç ileri de. Genişletmek için tıkla... İndirmede hata aldığımı hatırlar gibiyim öncesinde olmaz umarım. Silinen üye dedi: ISO dosyasını seç ileri de. Genişletmek için tıkla... Windows yüklerken tamamlanıyordan sonra normal olarak restart yaptı ve bu hatayı alıyorum acil ustam böyle kaldım bekliyorum. Son düzenleme: 18 Ocak 2019
Silinen üye dedi: ISO dosyasını seç ileri de. Genişletmek için tıkla... İndirmede hata aldığımı hatırlar gibiyim öncesinde olmaz umarım. Silinen üye dedi: ISO dosyasını seç ileri de. Genişletmek için tıkla... Windows yüklerken tamamlanıyordan sonra normal olarak restart yaptı ve bu hatayı alıyorum acil ustam böyle kaldım bekliyorum.
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 27 Şubat 2019 #32 Konu winrar sorunundan windows kurulumuna geldi. Bravo çocuklar böyle devam.
ARI Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 252 Makaleler 1 Yer Bal Kovanı Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2019 #33 buyuksel dedi: Konu winrar sorunundan windows kurulumuna geldi. Bravo çocuklar böyle devam. Genişletmek için tıkla... Konu konuyu açıyor , yapacak bir şey yok.
buyuksel dedi: Konu winrar sorunundan windows kurulumuna geldi. Bravo çocuklar böyle devam. Genişletmek için tıkla... Konu konuyu açıyor , yapacak bir şey yok.