Arkadaşlar geçen ay önemli bir metin belgesini RAR haline getirip şifreledim fakat şifreyi unuttum. İçinde lazım olan dosyalarım var WinRAR'ı komple silersem içindeki dosya da gider mi, yoksa içindeki dosya korunur, şifre boşa düşer, sadece WinRAR mı silinir?
Arkadaşlar geçen ay önemli bir metin belgesini RAR haline getirip şifreledim fakat şifreyi unuttum. İçinde lazım olan dosyalarım var WinRAR'ı komple silersem içindeki dosya da gider mi, yoksa içindeki dosya korunur, şifre boşa düşer, sadece WinRAR mı silinir?
Accent RAR Password Recovery (AccentRPR), RAR3/RAR5 biçimindeki RAR/WinRAR arşivlerinin şifrelerini kurtarmak için profesyonel düzeyde bir araçtır. Program şu avantajlara sahiptir: Yüksek hızda kaba kuvvet saldırısı Çok yönlü aralık özelleştirme...
Yapabileceğiniz çok bir şey yok maalesef Brute Force ile kırabilirsiniz ama saatler günler aylar yıllar bile sürebilir koyduğunuz şifreye göre zaten WinRAR şifresi o kadar kolay kırılsaydı kullanılmazdı belki şu işe yarayabilir ama eski bir konu.
Evet arkadaşlar hatırlıyorum bir kısmını, 2 saattir deneme yanılma ile uğraşıyorum da olmuyor. Bu durumda şifreyi kırmam ne kadar sürer program ile. Hatırlıyorum bir kısmını dediğim gibi
Evet arkadaşlar hatırlıyorum bir kısmını, 2 saattir deneme yanılma ile uğraşıyorum da olmuyor. Bu durumda şifreyi kırmam ne kadar sürer program ile. Hatırlıyorum bir kısmını dediğim gibi