WinRAR "The file is corrupt"

Daha fazla  
Selamlar, rahmetli dedemin kullandığı bilgisayardan fotoğrafları .RAR uzantılı olarak USB'ye attım ancak kendi PC'me geçince bazı fotoğraflar "The file is corrupt" hatası alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Hata:

1623445109620.png

7ZIP ile deneyebilir misiniz?
Son zamanlarda WinRAR'da bende buna benzer sorunlar yaşıyorum.
1623445486859.png

Hayır, işe yaramadı.
Dosyaları aldığınız bilgisayarın harddiski bozulmuş olabilir. Dolayısıyla bozulan sektörlerdeki dosyalar hata verebilir. Muhtemelen basit bir WinRar hatası. Fırsatınız varsa dosyaları sıkıştırmadan alın.
Büyük ihtimalle Hard Disk bozuk, 6 yıldır kullanılmıyor bilgisayar.

Pazartesi günü HDD'yi tamirciye götüreceğim, rahmetlinin bilgisayarı 10-15 dakika sonra mavi ekran yiyor, 13 yıllık bilgisayar zaten.
Kurtarabilirsin zaten. En azından bir dene madem tamirciye götüreceksin buraya neden yazıyorsun? Chatlink on MEGA buradaki linke gel sana yardımcı olacağım malum forum korsan diye heyecanlanırlar.

Kurtarabilirsin zaten. En azından bir dene madem tamirciye götüreceksin buraya neden yazıyorsun? Chatlink on MEGA buradaki linke gel sana yardımcı olacağım malum forum korsan diye heyecanlanırlar.
Yok hocam, sağ olun en iyisi bu lanet bilgisayar ile uğraşmayıp HDD'ye tamirciye götürmek daha mantıklı gibi geldi bana.

Harddisk tamiri uzman veri merkezlerinde yapılmadığı sürece çok zordur. Normal tamircilerin yapabileceğini sanmıyorum. Kurtarabildiğinizi kurtarın, yeni disk almaya bakın fakat önce sorunun gerçekten HDD kaynaklı olup olmadığını anlamamız lazım.

HDD Tune Pro ile error scan yapar mısın quick scan tikini kaldırıp? Ek olarak health kısmının da ekran görüntüsünü paylaş.

Arşiv için de onarım deneyebilirsin, işe yarayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı