WinRAR'ın ücretsiz deneme sürümü var sanırım onun süresi bittiğinden dolayı olabilir. Ama benimkinin süresi bitmesine rağmen kullanmaya devam ediyorum bir sorun yok. Size yanlış bilgi vermek istemem başkalarına da danışın.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
WinRAR'ın ücretsiz deneme sürümü var sanırım onun süresi bittiğinden dolayı olabilir. Ama benimkinin süresi bitmesine rağmen kullanmaya devam ediyorum bir sorun yok. Size yanlış bilgi vermek istemem başkalarına da danışın.
@Metehan4161
Windows'tayken komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdakini girin. Daha sonrak yeniden başlatmada ağ destekli güvenli modda başlayacaktır sistem.
Kod:
bcdedit /set {current} safeboot network
Güvenli modda işin bittiğinde geri normal Windows'tan boot edilmesi için de güvenli moddayken komut istemini yönetici olarak çalıştırıp aşağıdakini girmen yeterlidir. Daha sonra sistemi yeniden başlat.