WinRAR'da arşiv çıkartma sonrası diskte yer kalmadı

Kerem.ck1

Decapat
Arkadaşlar merhaba,
WinRAR'da 70GB gibi bir dosya çıkardım ve yerel diskte yer kalmadı ayarlardan geçici dosyalara, temp ve %temp%'e,yerel disk C ye baktım. Gezmediğim yer kalmadı fakat bir türlü yer açamadım şimdi ise bir oyun satın aldım yüklemeye çalıştım fakat fark ettim ki arşiv çıkartma işlemini yaptıktan sonra yer kalmamış. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2021-11-24_165828.png
    resim_2021-11-24_165828.png
    37,4 KB · Görüntüleme: 55
  • resim_2021-11-24_165845.png
    resim_2021-11-24_165845.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar merhaba,
WinRAR'da 70GB gibi bir dosya çıkardım ve yerel diskte yer kalmadı ayarlardan geçici dosyalara, temp ve %temp%'e,yerel disk C ye baktım. Gezmediğim yer kalmadı fakat bir türlü yer açamadım şimdi ise bir oyun satın aldım yüklemeye çalıştım fakat fark ettim ki arşiv çıkartma işlemini yaptıktan sonra yer kalmamış. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
D sürücün varsa çıkardığın o dosyaları oraya taşıyıp yer açabilirsin. Eğer yoksa çıkardığın dosyayı silip yer açman gerek.

Arkadaşlar merhaba,
WinRAR'da 70GB gibi bir dosya çıkardım ve yerel diskte yer kalmadı ayarlardan geçici dosyalara, temp ve %temp%'e, yerel disk C ye baktım. Gezmediğim yer kalmadı fakat bir türlü yer açamadım şimdi ise bir oyun satın aldım yüklemeye çalıştım fakat fark ettim ki arşiv çıkartma işlemini yaptıktan sonra yer kalmamış. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kardeş normal olarak WinRAR %temp% kısmına koyar dosyaları sonradan elle silersin senin sorunu anlamadım.

dosyaları biyere çıkarmadım indirdiğim rar arşivindeki setup ı direk çalıştırdım,çalıştırırken önce ayrıştırdı sonra açtı setup.exe yi ve şimdide silmeme rağmen yer yok

Bilgisayarı yeniden başlat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı