WinSAT.exe nedir? Zararlı mıdır?

Ceviq

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarima format attim ve Asus'un sitesinden driverleri yüklendikten sonra yeniden başlattığımda masaüstü geldiğinde WinSAT.exe adında cmd tarzı bir pencere açıldı. Grafik sürücüleri taranıyor tarzı komutlar yazdı ve kapandı. WinSAT.exe nedir? Zararlı mıdır? Bilgisayara format vs. herhangi bir şey yapmam gerekir mi?

İlk defa başıma geldi daha önce format attıktan sonra hiç görmemiştim. Peki format sirasinda bütün disk bolumlerini silip birlestirip yeniden parcalamak mi dogru yoksa bicimlendirmek mi?

Yani şu durumda tekrar format mı almalıyım?
Hayır. Bahsedilen sonraki formatların nasıl atılacağıydı.
Bahsedilen uygulama ise zararlı değildir. Bir seferliğine gelen o uygulama ekran kartı yüklediğinde gelir. Önceden gelmemesinin sebebi İntel sürücünüzü doğru yüklemiyor oluşunuzdur.

Hayır. Bahsedilen sonraki formatların nasıl atılacağıydı.
Bahsedilen uygulama ise zararlı değildir. Bir seferliğine gelen o uygulama ekran kartı yüklediğinde gelir. Önceden gelmemesinin sebebi İntel sürücünüzü doğru yüklemiyor oluşunuzdur.

Peki teşekkür ederim yardımlarınız için.

Ben bugün o dosyayı bilgisayarda dosya temizliği yaparken gereksiz diye sildim PC PUBG'de crash hatası yemeye başladım büyük ihtimalle sebebi o dosyadan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı