Diğerlerinden bir farkı yok.Daha iyi bir alternatif gösterin hocam. Güvenilirliğini yıllardır kanıtlamış bir site varken neden başka yerleri önerelim?
Diğerlerinden bir farkı yok.Daha iyi bir alternatif gösterin hocam. Güvenilirliğini yıllardır kanıtlamış bir site varken neden başka yerleri önerelim?
OEM key ile temizce etkinleştirebilecekken neden HWID ile yapsın?
En basitinden hepsilisans. Saglamlisans'ı o kadar tekelleştiriyorsunuz ki adamlar kafasına göre pahalıya satıyorlar.Daha iyi bir alternatif gösterin hocam. Güvenilirliğini yıllardır kanıtlamış bir site varken neden başka yerleri önerelim?
Ben key atarken Sağlamlisans atıyorum genelde. Sempatizanı olduğumdan filan da değil. Sadece daha önce deneyimim olmayan bir siteye yönlendirmekten pek hoşlanmıyorum. Ayrıca oradaki öneri Sağlamlisans'tan OEM key alın değil zaten. Sadece OEM key alın demek.En basitinden hepsilisans. Saglamlisans'ı o kadar tekelleştiriyorsunuz ki adamlar kafasına göre pahalıya satıyorlar.
Ben size sempatizan demedim estağfurullah, genel konuştum.Ben key atarken Sağlamlisans atıyorum genelde. Sempatizanı olduğumdan filan da değil. Sadece daha önce deneyimim olmayan bir siteye yönlendirmekten pek hoşlanmıyorum. Ayrıca oradaki öneri Sağlamlisans'tan OEM key değil zaten. Sadece OEM key alın demek.
Daha önce hepsilisans ile ilgili bir deneyiminiz var mı ki öneriyorsunuz?En basitinden hepsilisans. Saglamlisans'ı o kadar tekelleştiriyorsunuz ki adamlar kafasına göre pahalıya satıyorlar.
Evet var. Hem kendim oradan kullanıyorum, bilgisayarlarımı oradan aldığım keyler ile lisanslıyorum hem de arkadaşlarıma oradan aldırıyorum. Genele göre daha ucuz ve güvenilir.Daha önce hepsilisans ile ilgili bir deneyiminiz var mı ki öneriyorsunuz?
Oem lisans seçeneği varsa bende almak isterim.Evet var. Hem kendim oradan kullanıyorum, bilgisayarlarımı oradan aldığım keyler ile lisanslıyorum hem de arkadaşlarıma oradan aldırıyorum. Genele göre daha ucuz ve güvenilir.
Tabii ki var, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Eğer bir sorun yaşarsanız Whatsapp canlı desteğe yazabilirsiniz, çok güzel ilgileniyorlar.Oem lisans seçeneği varsa bende almak isterim.
Daha iyi bir alternatif gösterin hocam. Güvenilirliğini yıllardır kanıtlamış bir site varken neden başka yerleri önerelim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.