WinToBootic ISO yazma hatası

Şimdi başka bir usb ile deneyecegim, olmaz ise windows 8 de eksik olsun arkadaş ;)

- - - Güncellendi - - -

Hata veriyor ''USB'yi ve iso dosyasını kontrol edip tekrar deneyin" diyor.

Teşekkürler ahmet indiriyorum şimdi inşallah işe yarar.

- - - Güncellendi - - -

Malesef hiçbirşey işe yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine tahmin ettiğim gibi hiç kimse hata mesajını okumamış...

ISO dosyası masaüstünde olduğu için (ya da program yönetici olarak çalıştırılmadığı için) program erişemiyor. Siz de zaten diğer konularınızdan gördüğümüz üzere verilen cevapları okumadan sadece soruyu tekrar tekrar sorarak çözüme ulaşacağınızı (!) düşünüyorsunuz. Bu yüzden uzalan'ın tavsiyesini sallamamışsınız bile.

Bu yaklaşım ile siz Windows 8 de kursanız, 10 da kursanız bir şey değişmez. Önce okumayı, tavsiye dinlemeyi, sonra da okudğunuzu uygulamayı öğrenmeniz gerek.

Uzalan'ın tavsiyesiyle bu sorunu çözebilirsiniz. Hata mesajına baktığımda anladım ama Uzalan'ın tavsiyesi olmazsa programı yeniden yükleyin yada Net Framework sürümlerini yükleyin 3.5 yada 3 muhtemelen 3.5'tir. Eğer olmazsa DVD alın. Windows 8 yüklemekten vazgeçmeyin eğer konularımı okuyanlar varsa anlamışlardır. Sorunumu arkadaşlarla paylaştığım zaman onların çözmesini beklemem kendimde birşeyler yaparım. Sizde durum tam tersi. Lütfen uğraşmayı öğrenin ve öyle sorunlarınızı paylaşın tembellik hiçbir şey getirmez. Eğer dediğim yöntemler olmazsa DVD ye yazdırın ISO dosyasını. Eğer DVD'ye yazılmazsa ISO dosyası bozuk inmiştir. Yeniden indirin. İndirmek için ne kadar beklediyseniz. Tekrar bekleyin uğraşmandan yol kat edemezsin arabayı hareket ettirmek için bile ayağını gaza basman gerekiyor. Uğraş ki olsun.

USB belleği Başka bir Girişe takıp HP format tool ile Fat32 olarak biçimlendirin ve http://www.pendrivelinux.com/downloads/Universal-USB-Installer/Universal-USB-Installer-1.9.3.3.exe
Bunu indir Sonra Yönetici Olarak Çalıştır;
Universal-USB-Installer.png

Step 1 deki Yerden Windows 8 Seçin ,Step 2 de Browse den İndirdiğiniz İso'yu Seçin,Step 3 de USB belleğinizin Harfini Seçin,Step 4'ü ellemeden geçin ve Create tıklayın.

Aynı problemle ben de karşılaşmıştım. Windows 8 iso dosyasına sağ tıklayıp özelliklerden salt okunuru kapat ve tam denetim seçeneği olması gerekiyor ona tıklayınca düzeldi. Dene istersen bu şekilde ben çözmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı