Kendi işlerimi bitirdikten sonra bir başlama kararı aldım, o anda kafama API sistemi geldi. (sebebi: Uygulamam bir kullanıcı sistemi ile yönetilecek) Biraz kurcalarken kendimi cPanel WordPress geliştirme kursu ve Site düzenlemede buldum
Sonra işler baya karmaşılaşmaya başladı VT(DB) ve Eklentiler olarak. Bende dedim en azından ilk sene için ben kendim database'e manuel olarak kullanıcı ekliyim(tanıdıklarım) onlar kullansın sadece uygulamayı(sadece ilk sene için. (cPanel erişimim bitene kadar. sonra ona odaklanıp daha üst paketlerini alıp başlarım diye.)) Neyse şimdi de attıklarını inceliyorum. Gelişmeler için seni bilgilenidiririm hocam. Ayrıca size bahsettiğim o 3 dakikada titlebara control ekleme videosunu buldum:
Ayrıca Template Studio varmış, yapmak istediğimin hazır hali. İnanılmaz birşeymiş bu WinUI. Bir anda motivasyon patlaması yaşayıverdim
Birde Template de bir mantık gördüm.
Uygulamanın Design ile ilgili bölümünü Asıl projede tutuyor, C# yani kodlama kısmını ProjeninAdı.Core projesinde tutuyor. Böyle ilerlemek daha iyi ve modern sanırım bende mi böyle yapmalıyım