Çözüldü C# WinUI 3 projesinde WinForm özellikleri nasıl kullanılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
27
Yer
Başkent
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 S1035NT
Meslek
Yazılımcı/Yayıncı
Kısa bir dönem önce 0 dan WinFormdan WinUI'a geçme kararı aldım. Şuan ilerlemem gayet güzel memnunum fakat bazı konularda hâlâ yetersiz görüyorum. Bundan dolayı WinForm daki özellikleri kullanmak istiyorum. Proje özelliklerinden WinForm Enable açtığımda projede yüzlerce referans hatası veriyor düzeltemiyorum da (yani hepsine ayrı ayrı winUI WinForm referansı versemde olmuyor.) Ekstra proje ekleyip aralarında alışveriş yapmayı da beceremedim. İnternette bir tane buldum denedim yapamadım. Bilgili olan veya deneyipte yapabilen olursa çok sevinirim internette çözüm bulabilen yok ya da ben bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Yardımcı olmayı isterdim lakin konuda bir bilgim yok.
Canın sağolsun. İnternette yok denilecek kadar az kaynak var bu da gelişmeyi zorlaştırıyor. Ama bugün sanki çözümü buldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

bu yöntem ve türevleri ile istediğimi yapabiliyorum.
Hocam iki yapıyı birleştirmek istiyor gibisiniz ben de winform kullanıyorum. Winıu ile hiç deneyimim olmadı lakin anladığım kadarıyla yeni bir yapı olduğu için eskisinde olan özellikleri kendi içinde farklı şekillerde sağlıyor olabilir bu konuda dokümanları incelemenizi tavsiye ederim.

Hocam iki yapıyı birleştirmek istiyor gibisiniz ben de winform kullanıyorum. Winıu ile hiç deneyimim olmadı lakin anladığım kadarıyla yeni bir yapı olduğu için eskisinde olan özellikleri kendi içinde farklı şekillerde sağlıyor olabilir bu konuda dokümanları incelemenizi tavsiye ederim.
Dokumanlarda Net6 da çalışıyor gözüküyor fakat benim projem net8 üzerinde WinUI çok esnek bir yapı ancak WinForm bazı konularda benim işini çok ama çok kolaylaştırıyor. İkisine de ihtiyacım var.

Canın sağolsun. İnternette yok denilecek kadar az kaynak var bu da gelişmeyi zorlaştırıyor. Ama bugün sanki çözümü buldum.

bu yöntem ve türevleri ile istediğimi yapabiliyorum.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı