Wipaste C2 kullanımından sonra işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerleri

kerimbzd

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB, 3000MHZ (8 GB CORSAIR X 8 GB GSKILL)
Ekran kartı
ASUS DUAL RX 580 4G
Anakart
Asus B450M-K
İşlemci
RYZEN 5 2600
Arkadaşlar ekran kartında yaklaşık 6 derece fark etti fakat 4 yıldır fabrika çıkışlı macunla duran Ryzen 5 2600 işlemcimin sıcaklık değerlerinde hiçbir değişiklik olmadı, aksine bir miktar arttığını düşünüyorum. Bir hata mı oldu diye tekrar temizleyip termal macun sürdüm fakat hiçbir değişmedi. Sebebi ne olabilir?

Arkadaşlar ekran kartında yaklaşık 6 derece fark etti fakat 4 yıldır fabrika çıkışlı macunla duran Ryzen 5 2600 işlemcimin sıcaklık değerlerinde hiçbir değişiklik olmadı, aksine bir miktar arttığını düşünüyorum. Bir hata mı oldu diye tekrar temizleyip termal macun sürdüm fakat hiçbir değişmedi. Sebebi ne olabilir?

Macun kalitesi düşük 4 ay önce RX580'e sürdüm kurmuş yeniledim

İlk sürdüğünüzde performans nasıldı hocam? Bir de ekran kartında fark etti ama işlemcinin daha kötü olması ilginç değil mi? Açtığımda üzerindeki macun taş gibiydi ondan kötü performans veriyor garip şekilde
Macun kalitesi düşük 4 ay önce RX580'e sürdüm kurmuş yeniledim

@

@Torkalp yardımcı olur musun hocam sana zahmet​

Son düzenleme:
İlk sürdüğünüzde performans nasıldı hocam? Bir de ekran kartında fark etti ama işlemcinin daha kötü olması ilginç değil mi? Açtığımda üzerindeki macun taş gibiydi ondan kötü performans veriyor garip şekilde

@

rx580 stok 6 yıllık macunda full yükte 75 derecedeydi wipaste c2 kullandım yine 75 derece yani farkı yok zararı var durduk yere kalitesiz bir macun için garanti etiketini yırttım :D

İlk sürdüğünüzde performans nasıldı hocam? Bir de ekran kartında fark etti ama işlemcinin daha kötü olması ilginç değil mi? Açtığımda üzerindeki macun taş gibiydi ondan kötü performans veriyor garip şekilde.

@

Yaklaşık RX580 ile olan 4 ay sonundaki kapanmadan dolayı söktüm taş gibi olmuştu ve bu işlerden anlayan birisiyim ne çok ne az macun uyguladım.

İlk sürdüğünüzde performans nasıldı hocam? Bir de ekran kartında fark etti ama işlemcinin daha kötü olması ilginç değil mi? Açtığımda üzerindeki macun taş gibiydi ondan kötü performans veriyor garip şekilde.

@

Ryzen 5600 ile olan deneyimde ise hala sökmedim işlemci tam yükte 80 derece ve kule soğutucu ile kışında aynı şekilde performans sergilerse tüm macunları silip Arctic MX-6 uygulayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı