Dün çok şans eseri "işlemci kaç derecede çalışıyor acaba ?" diye sorup işlemci derecesine baktım ve boştayken 50 60 arası olduğunu gördüm. Görür görmez bi kısa süreli şok geçirip sonra hemen termal macun aramasına girdim. Önceliğim amazon prime ile direkt olarak 1 gün içerisinde gelebilecek bir işlemciydi beklemek istemiyordum ve bu ürünü sipariş ettim. Önceki termal macunum "CoolerMaster HTK 002" ürünüydü. Onu ilk sürdüğümde boştayken o kadar yüksek olmasa bile en azından şu anki kadar az bi değer de yoktu. Ürünü sürüp taktıktan sonra şu an boşta 30 derece ve internette dolanırken hafif yük altında da 35-40 arası değerler alıyorum. Valorant ve Forza Horizon 4 ağırlıklı oynuyorum. Oyunlardaki değerlerim 80 dereceden 60-75 arasına düşmüş halde. Düşük bütçeli fiyat performans olarak önerebileceğim kaliteli bir macun. Alacak arkadaşlara kesinlikle öneriyorum. Yanında yolladıkları temizlik kiti kesinlikle çok iyiydi. Eski termal macunu çok kısa sürede temizleyip gönderdikleri sürme aparatıyla kısa sürede sürdüm. Ürünün linkini de bırakıyorum.
İşlemci: i5 10400F
Soğutma bloğu: Gametech Freezer HD 2.4
Ürünün linki;
İşlemci: i5 10400F
Soğutma bloğu: Gametech Freezer HD 2.4
Ürünün linki;