Öncelikle takacağın aygıtta USB 3.0 varsa mutlaka USB 3.0 wifi adaptör al çünkü 2.0 USB Wirelesslerde kayıp çok oluyor. PCI Express wifi adaptör alacaksan şimdiden belirteyim çoğu az çekiyor. Net bütçe belirtir misin ?
Çekim kalitesini anten DB gücünden anlayacaksın. Tabii kaliteli stabil bir yazılım kullanması da şart. Ayrıca bu ürünlerin çekim kalitesi iyi değildir, sen yoksa evdeki modemine mi bağlanacaksın bu cihaz ile. USB 2.0 olmasında sorun yok gelen hızın tamamını alırsın.
Bu arada hocam kayıptan kastım aktarma hızı değil modem ve wifi aygıtının chipsetindeki gecikme süresiydi USB Wirelesslerin çoğu ping çıkartıyor. USB 2.0 wifiler için yeterli bant genişliği standardına sahip değiller ne yazık ki.
@Silinen üye Hocam bende aktarma hızı diye anladım, bende kendi kendime diyorum hızı etkilediği falan yok ne alaka. Tplink modeli Realtek Chipset kullanıyor, Chipseti gayet iyi, hız ve aktarımı stabil bir şekilde yapıyor.
@Silinen üye Hocam bende aktarma hızı diye anladım, bende kendi kendime diyorum hızı etkilediği falan yok ne alaka. Tplink modeli Realtek Chipset kullanıyor, Chipseti gayet iyi, hız ve aktarımı stabil bir şekilde yapıyor.
@Silinen üye Aynen, Ralink Chipsette fena değil. Bir de Atheros ve Broadcomm bu ürünlerde Chipset üretmiyor sanırsam değil mi? Uzun süredir alakam yok bu Chipsetlerle.
@Silinen üye Aynen, Ralink Chipsette fena değil. Bir de Atheros ve Broadcomm bu ürünlerde Chipset üretmiyor sanırsam değil mi? Uzun süredir alakam yok bu Chipsetlerle.