Wireless adaptör pingi etkiler mi?

scaryss

Hectopat
Daha fazla  
Bu Wireless adaptörlerin kalitesi benim oyundaki pingimi etkiler mi? Kablolu bağlama şansım yok o yüzden aniden 500'e çıkan pingler oluyor. Bir ara çok oluyordu ondan sonra uzun bir süre olmadı anlık ping ve 2 haftadır tekrar anlık ping başladı. Wireless adaptörü değiştirmek, daha kalitelisini almak internet hızını etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Wireless adaptörlerin kalitesi benim oyundaki pingimi etkiler mi? Kablolu bağlama şansım yok o yüzden aniden 500'e çıkan pingler oluyor. Bir ara çok oluyordu ondan sonra uzun bir süre olmadı anlık ping ve 2 haftadır tekrar anlık ping başladı. Wireless adaptörü değiştirmek, daha kalitelisini almak internet hızını etkiler mi?
Etkiler. Kalitesiz malzeme az çeker. Bende de kablosuz adaptör 25 MBPS internet var bununla altyapı kötü olmasına rağmen iyi kullanıyor. Bir bak derim Vatan Bilgisayar'da 90 TL.
UUWA-300N 300MBPS ÇİFT ANTENLİ KABLOSUZ-N USB ADAPTÖR

Ben pingden bahsetmiyorum, anlık ping birden tavan yapan ping onu etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı