Wireless Adaptör vs PowerLine Adaptör

Cihazı prize takıp direkt ethernet kablosunu ona takıyorsun. Herhangi bir prize isterse uzatma kablosu olsun fark etmez.

Son düzenleme:

Buradan: Amazon.com.tr

TP-Link RE200 AC750 Mbps OneMesh Wi-Fi Menzil Genişleticiyi aldım. Az önce uzatma kablosuna takıp dizüsütü bilgisayarla Ethernet kablosu üzerinden bağlandım. (Wi-Fi kapalıyken) Sonucu paylaşıyorum. Harika. Çok teşekkür ederim. PC'yi bağlayıp Online oyun vs testi de yapıp kopma yaşanıp yaşanmadığını yazarım ilerleyen günlerde. Almayı düşünenlere bilgi olsun.

Dosya Ekleri

• re200 hız.png
    14,3 KB · Görüntüleme: 43
Güle güle kullan yardımcı olabildiysek ne güzel. Yazılımını güncellerseniz dahada iyi olur. Konu çözüldü olarak işaretleyin lütfen.

Bu arada baya çabuk yollamışlar

Güle güle kullan yardımcı olabildiysek ne güzel. Yazılımını güncellerseniz dahada iyi olur. Konu çözüldü olarak işaretleyin lütfen.

Bu arada baya çabuk yollamışlar
Evet 2 gün bile olmadı. Konuyu nasıl çözüldü yapabilirim? Nereden olduğunu bulamadım. Öğrenince bu mesaj imha olacak

Evet 2 gün bile olmadı. Konuyu nasıl çözüldü yapabilirim? Nereden olduğunu bulamadım. Öğrenince bu mesaj imha olacak
Benim yazımın altında sol altta rapor yazıyor. Onu tıklayınca çözümü seç.yorsun ve oraya benim rumuzu yazıp çözüldü diyorsun.

Son düzenleme:
Onaylanmadı hocam.

CS2 oynadım. Herhangi bir problem yaşamadım. Bağlantıda hiç sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…