Wireless fare önerisi

Bütçe
3000

SharpeX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 - 7700X - ASUS DUAL RTX 4070 - HYPERX FURY 16x2 6000MHZ RAM - Kingston 1TB 7000/5000MB/S M.2 SSD
Merhaba, Wireless fare bakıyorum ancak bayağı kararsız kaldım.

Çok kesilme problemi oldugunu duydum inceleme videolarında herkes şikayetçi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanıyorum. Hiçbir sorun yok. Kesilme problemi kalitesiz USB portuyla ilgili olabilir veya oyununa göre yüksek polling rate ile işlemci darboğazı olabilir. Bir diğer husus da bazı oyun motorları sapıtıyor yüksek polling rate ile. Neyi nerde kullanacağını bilmek önemli.
Yazılım konusu da ilginç. İstersen yazılımını kurmayıp web sitesi aracılığıyla ayarlarına erişip ayarlayabiliyorsun.
Evet sorunlu ürün denk gelebilir ama kimisi de neyi nasıl kullanacağını bilmeli. Bu sebepten de olabilir.

Bence ikinci el temiz almaktan zarar gelmez. Ne için kullanacağınızı bilmiyorum ama çoğu profesyonel oyuncu bunu kullanıyor, çok hafif ayrıyeten Logitech yani problem olacağını sanmıyorum. Zowie'nin Wireless'ları da var güzel. Ama mouse markası sizin el ergonominize göre alınması gerek. Ben Zowie ile oynuyordum sonradan daha hafif fareler daha iyi gelmeye başladı.

Hocam 3000₺ bütçem var 300₺'lik mouse neden atıyorsunuz sağ olun gene de.

Bence ikinci el temiz almaktan zarar gelmez. Ne için kullanacağınızı bilmiyorum ama çoğu profesyonel oyuncu bunu kullanıyor, çok hafif ayrıyeten Logitech yani problem olacağını sanmıyorum. Zowie'nin Wireless'ları da var güzel. Ama mouse markası sizin el ergonominize göre alınması gerek. Ben Zowie ile oynuyordum sonradan daha hafif fareler daha iyi gelmeye başladı.

Hocam beklentim çok yüksek değil fareden kablolu fareler gibi tepki versin kopmasın gecikme olmasın bir de uzun süre kullanım olsun.

İkinci ele karşı ön yargım var açıkçası sıfır önerirseniz daha yararlı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı