![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
İnceleme videosunu atabilir misiniz?Çok kesilme problemi oldugunu duydum inceleme videolarında herkes şikayetçi.
![]()
HP S1000 Plus Kablosuz Optik Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
HP S1000 Plus Kablosuz Optik Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO X Superlight 2 Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.999,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence ikinci el temiz almaktan zarar gelmez. Ne için kullanacağınızı bilmiyorum ama çoğu profesyonel oyuncu bunu kullanıyor, çok hafif ayrıyeten Logitech yani problem olacağını sanmıyorum. Zowie'nin Wireless'ları da var güzel. Ama mouse markası sizin el ergonominize göre alınması gerek. Ben Zowie ile oynuyordum sonradan daha hafif fareler daha iyi gelmeye başladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.