Wireless Gaming headset önerisi

Bruth

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Asus Rog Strix GO 2.4 USB-C Kablosuz Mikrofonlu Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı - Trendyol

Corsair Void RGB Elite 7.1 Kablosuz Oyuncu KulaklıÄı Siyah Fiyatı - Trendyol

Wireless bir kulaklık arıyorum. 7.1 destekleyen mikrofonu ve ses kalitesi iyi tatmin edici derecede olan. Fiyat aralığım maksimum 3500 olacak şekilde önerilerinize açığım.
Yukarıdaki iki kulaklık arasında kaldım. Sinerji'de Corsair şu anda 2999 TL o sebeple ilettim. Alternatif ya da bu ikisinden birini seçmeme yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair'da kulaklığın kırılması ve dip ses gibi çok problem gördüm. Asus ile ilgili bir bilgim yok. G435 de bakabilirsiniz ama mikrofonu kötü diyorlar. Arctis 1 Wireless öneririm ama 3500 TL'ye değer mi bilmiyorum, ben çok yakın bir aile dostumdan 1700'e aldım daha yeni ve gayet güzel. Onun dışında bütçenize azıcık bir ekleme yapıp Cloud 3 Wireless bakmanızı da öneririm. En son 4200 civarında geziyordu Cloud 3 Wireless.

Corsair'da kulaklığın kırılması ve dip ses gibi çok problem gördüm. ASUS ile ilgili bir bilgim yok. G435 de bakabilirsiniz ama mikrofonu kötü diyorlar. Arctis 1 Wireless öneririm ama 3500 TL'ye değer mi bilmiyorum, ben çok yakın bir aile dostumdan 1700'e aldım daha yeni ve gayet güzel. Onun dışında bütçenize azıcık bir ekleme yapıp Cloud 3 Wireless bakmanızı da öneririm. En son 4200 civarında geziyordu Cloud 3 Wireless.

Şu anda en ucuz 4800 şeklinde görüntülüyorum bütçeyi o kadar yükseltmek istemiyorum açıkçası klavye ve Mouse'da alacağım kablosuz şekilde ve en aşağı 9 bin TL gözden çıkacak zaten ama herbirinde bu şekilde biraz bütçe arttırsam 15'e kadar yolu var. Tabii acelem yok hemen şimdi almam gerekmiyor biraz bekleyip indirimde kovalayacğım notlarıma Cloud 3'de ekledim eğer güzel bir indirim yakalarsam tercih edilebilir duruyor.

Arctis 1 kullandım fakat 3500 küsure değeceğini bende pek düşünmüyorum.

Corsair'de bu şekilde sorunlar var ise uzak durmakta fayda var :(

Şu anda en ucuz 4800 şeklinde görüntülüyorum bütçeyi o kadar yükseltmek istemiyorum açıkçası klavye ve Mouse'da alacağım kablosuz şekilde ve en aşağı 9 bin TL gözden çıkacak zaten ama herbirinde bu şekilde biraz bütçe arttırsam 15'e kadar yolu var. Tabii acelem yok hemen şimdi almam gerekmiyor biraz bekleyip indirimde kovalayacğım notlarıma Cloud 3'de ekledim eğer güzel bir indirim yakalarsam tercih edilebilir duruyor.

Arctis 1 kullandım fakat 3500 küsure değeceğini bende pek düşünmüyorum.

Corsair'de bu şekilde sorunlar var ise uzak durmakta fayda var :(
9000 TL az değil. Mouse olarak Aerox 3 Wireless alın. Kulaklığa Cloud 3 Wireless bakın, indirim yakalarsınız. İkisine totalde 6500 diyelim. Kalan 2500 ile de mousepad ve klavye bakalım. 300-400 TL'ye Hawk 90x40 mousepad diyelim. Kalan 2000 ile de Aliexpress'te her gün %60'lık mekanik klavyelerde indirim oluyor. Vergisiyle beraber oradan da 1000 TL'ye klavye alsanız %60 mekanik, kalan parayla da 8BitDo Ultimate C gamepad alırsınız. Son kalan 100-200 TL'niz olursa da bir dürüm gömüp bilgisayarın başına geçebilirsiniz.

Not: Aerox 3 Wireless + Cloud 3 Wireless 6500 değil 7000 de olabilir. Ona göre bir şeyler ekleyip çıkartırsınız :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı