Wireless Gaming Kulaklık önerisi

Sanemi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aktif olarak oyun oynayan ve dizi film izleyen birisiyim laptop kullanıcısiyim.
Kablolu oyuncu kulakliklarindan sıkıldim çok kablo yığını var ekstra fan fare kabloları vs. bilirsiniz. Laptop kullanıcıları güzel oyuncusu kablosozu kulaklıkları var mı? Yayıncılar kullaniyor oradan gördüm USB'li galiba onlar orta fiyatlı. Memnun olabileceğim bir kulaklık önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Razer Barracuda​

Wireless Gaming Kulaklık olacaksa bu fiyatlarda en iyi bir de yine Razer BlackShark V2 Pro 2023 daha iyi mikrofon ve ses kalitesi sunar Bluetooth dahil.​

asıl önerdiğim 6.279 TL

Aktif olarak oyun oynayan ve dizi film izleyen birisiyim laptop kullanıcısiyim.
Kablolu oyuncu kulakliklarindan sıkıldim çok kablo yığını var ekstra fan fare kabloları vs. bilirsiniz. Laptop kullanıcıları güzel oyuncusu kablosozu kulaklıkları var mı? Yayıncılar kullaniyor oradan gördüm USB'li galiba onlar orta fiyatlı. Memnun olabileceğim bir kulaklık önerir misiniz?
sen bunu al en iyi fiyatı bu kulaklığın üzmez hiç bu kulaklık

Kanka Max 3 k verebilirim.

Razer Barracuda​

Wireless Gaming kulaklık olacaksa bu fiyatlarda en iyi bir de yine Razer BlackShark V2 Pro 2023 daha iyi mikrofon ve ses kalitesi sunar Bluetooth dahil.​

asıl önerdiğim 6.279 TL

Sen bunu al en iyi fiyatı bu kulaklığın üzmez hiç bu kulaklık.

Usta çok pahalı değil mi ya :D

Anladım önerebileceğiniz kulaklıklar bunlar o zaman 5 k para toplasam sizce ilk arkadaşın attığı Razer'i mi alayım yoksa 5 k civarında daha güzel kulaklık var mı bir de bu kulaklık telefonlarda kullanilir mi? Merakımdan soruyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı